5de UNO Business Cup óók een groot succes!

De UNO Business Cup is inmiddels één van onze bekende grootse zeilevenementen. Bij voorgaande edities voeren we vanuit Lelystad en Muiden, dit keer vanuit het pittoreske Marken. Een schiereiland in het Markermeer dat via een dijk met het vaste land verbonden is.

Voorbereidingen
Op de dinsdagavond en de woensdagochtend voeren alle zeven Lemsteraken de haven van Marken binnen. Terwijl de gasten Marken arriveerden, was het team van De Lemsteraken Sensatie druk met de voorbereidingen. Drankjes en hapjes werden over de schepen verdeeld, de schippers hadden overleg over de route en alle UNO vlaggen werden gehesen.

Lunch & rondleiding
Na een overheerlijke lunch in het Hof van Marken, zeker aan te bevelen, werden de gasten in drie groepen door Marken rondgeleid door bewoners in Marken Klederdracht. Na de rondleiding werden de dik 80 gasten verdeeld over de boten. UNO had de gasten in zeven kleurenteams ingedeeld en deze groepen werden verdeeld over de Lemsteraken.

Samen zeilen
Eenmaal 12 gasten aan boord van onze UQ32 kon de introductie beginnen, met o.a. uitleg over de zeilroute en het zeilen. Een paar gasten hadden eerder gezeild en/ of wilden met alle plezier meezeilen. Anderen stonden met alle plezier te kijken wat er allemaal gebeurde en genoten op een stille manier. De instructies waren gegeven, de aken lagen er klaar voor, de zeilen gehesen…klaar voor het avontuur!

Borrelen in de haven
Na een heerlijke zeilmiddag, waar een ieder op zijn eigen manier van heeft genoten, was het tijd voor de borrel aan wal. Alle gasten kamen van de luxe Lemsteraken bij elkaar om samen te proosten op het geslaagde zeilavontuur. Uiteraard mocht de Oesterkoning hier niet missen: een charmante man die alle gasten trakteerde op overheerlijke verse oesters.

BBQ en prijsuitreiking
Na zo’n enerverende dag gaan de magen natuurlijk wel knorren. Na de borrel stond er een overheerlijke maaltijd bij Hof van Marken klaar om met elkaar, gasten, schippers en maatjes, gezellig te gaan eten als afsluiter van deze dag. Uiteraard volgde er een prijsuitreiking voor het schip dat het beste gezeild had én de beste mop of Limerick bedacht had met zijn/haar team. Grote winnaar van de UNO Business Cup 2014 was het team van de aak “Papegaai”. Ook namens de Lemsteraken Sensatie van harte gefeliciteerd met dit geweldige resultaat.

UNO Business Cup als terugkerend succes
De dag was opgedeeld in verschillende elementen. Zo wordt de mogelijkheid gecreëerd om in korte tijd veel verschillende mensen te leren kennen. De ene keer in een sportieve setting met elf andere gasten, de andere keer met de hele groep met meer dan 80 gasten. Elke activiteit heeft zo zijn charme en eigen sfeer. Zo ontstonden veel mogelijkheden om op een ontspannen manier te netwerken.

 

Reacties van twee gasten:

“Ik had zelf nog maar even een jasje meegenomen, maar dat was helemaal niet nodig. Aan boord was er voor iedereen een zeilpak klaargelegd. Dat was echt super geregeld.”

“Ik werk momenteel heel veel. Op zo’n dag als vandaag vind ik het heerlijk om dan ook echt even helemaal niets te doen. Zelfs niet meezeilen. Gewoon heerlijk toekijken hoe iedereen plezier heeft in het zeilen is voor mij genoeg.”

 

Laat u inspireren voor uw zakelijke evenement:

TOP