Teamuitje of bedrijfsuitje zeilen

Een bedrijfsuitje op een zeilboot is zo gek nog niet!

Een actief bedrijfsuitje heeft al vaak een sportief karakter en vind al snel in de buitenlucht plaats. Maar hoe organiseert u een bedrijfsuitje dat voor iedereen echt een succes is? Kom zeilen en wees verzekerd van een succesvol bedrijfsuitje voor jong en oud. Wanneer u gaat zeilen bent u lekker buiten, in de frisse lucht. Ziet u het al voor u? De wind door uw haren, de zon op uw gezicht en u zelf aan het roer van een grote zeilboot. Samen zeilen is een unieke ervaring en een levendig bedrijfsuitje.

Wat dacht u van de volgende arrangementen voor bedrijfsuitje zeilen?

 

Dagarrangement: zeilen naar Pampus

Een prachtige dag onder het zeil, waarbij er in de middag of ochtend een bezoek wordt gebracht aan het forteiland Pampus. Een bedrijfsuitje waarbij cultuur, historie en zeilen in één arrangement zitten.

 

Middag/avond arrangement: Zeilen naar Pampus en BBQ

Het arrangement begint in de middag en eindigt rond een uur of 8, half 9 ‘s avonds. Na een aantal uur prachtig zeilen, bezoekt u het forteiland Pampus. Het bedrijfsuitje wordt afgesloten met een smakelijke barbecue op het water.

 

Bedrijfsuitje zeilen voor grote groepen

Ook voor grote groepen bieden wij bedrijfsuitjes aan waarbij u een wedstrijd kunt zeilen met meerdere schepen. Origineel, intensief en dynamisch en toch ook leuk voor iedereen!

 

Bedrijfsuitje zeilen naar Volendam

Een prachtige dag zeilen met een bezoek aan Volendam of Marken rond lunchtijd. U kunt ook een groepsfoto maken in Volendammer klederdracht om het Volendamse gevoel compleet te maken. Zo heeft u een blijvend aandenken aan uw bedrijfsuitje!

 

Coronaproof bedrijfsuitje

Heerlijk in de frisse buitenlucht met uw collega's zeilen. Een zeilschip leent zich de uitstekende locatie voor een  coronaproof bedrijfsuitje. Aan boord is er genoeg ruimte om veilig afstand te houden en het buitenzijn brengt van nature voldoende ventilatie met zich mee.

 

Bedrijfsuitje zeilen IJsselmeer

Het IJsselmeer leent zich een prachtige locatie om op te zeilen. Er zijn veel bestemmingen waar naar toe gezeild kan worden en in elke haven rondom het IJsselmeer en Markermeer is wel iets leuks, interessants of cultureels te doen. Ook op het water van het IJsselmeer is genoeg te beleven. Wind, water, mooie vergezichten en een beetje golven maar niet te veel. Een dagje zeilen op het IJsselmeer geeft het gevoel van een week lang vakantie!

 

Entertainment aan boord tijdens uw bedrijfsuitje

Als u het bedrijfsuitje nog leuker wilt maken met wat extra entertainment tijdens het zeilen, dan kan dit natuurlijk! Wij bieden verschillende mogelijkheden aan, van muzikaal entertainment zoals een zangeres of accordeonist tot culinaire extra’s zoals de Oesterkoning. Vraagt u vooral naar de mogelijkheden!

 

 

TOP