Beleef De Lemsteraken Sensatie vanuit Hindeloopen

In week 38 liggen wij met onze Lemsteraak (UQ32) in Hindeloopen: één van de kleinere Friese elf steden. Het oude stadje met smalle steegjes, oude panden en unieke doorkijkjes. De bijzondere geschiedenis, de taal, de aparte cultuur en de kleurrijke kledendracht zorgen ervoor dat het stadje een geheel eigen karakter heeft.

In de afgelopen jaren heeft dit unieke karakter ervoor gezorgd dat Hindeloopen steeds populairder is geworden onder toeristen. U kunt er o.a. heen om de grootschippershuizen te bewonderen, het museum (woon- en leefcultuur) te bezoeken, te luisteren naar het Viswijvenkoor of uw ogen uit te kijken bij Aald Hielpen; de oudste klederdrachtgroep in Nederland.

De haven is nog steeds dé plek waar het grootste deel van het dagelijkse leven zich afspeelt. Bij de haven vindt u een sluiswachterswoning (Sylhús) met een karakteristieke basculebrug. Aan deze woning grenst de leugenbank, de ontmoetingsplaats voor de mannelijke Hindelooper.

Wilt u een nautisch evenement organiseren voor uw relaties vanuit Hindeloopen? Dat kan van 16 tot en met 21 september! Alleen in deze week bieden wij exclusieve zeilarrangementen vanuit de karakteristieke haven van Hindeloopen.

Interesse?  Bel Frits Strating (06-53991671) of neem contact op via het contactformulier.

 
Laat u inspireren voor uw Lemsteraken Sensatie:

Bekijk de mogelijkheden

Lemsteraken Sensatie | Beleef, ontspan, geniet, ervaar....

Frits Strating Lemsteraken Sensatie 2016

“Hi! Leuk dat je langskomt. Ik ben Frits Strating en zeil van jongs af aan en organiseer compleet verzorgde nautische evenementen waarbij klanten, binden, boeien en behouden centraal staan. Door de combinatie van een walprogramma en zeilen met exclusieve Lemsteraken, bieden wij de meest unieke zeilarrangementen voor relatiemarketing. Doe inspiratie op voor uw eigen event om beeld te krijgen bij onze events of stel online uw eigen zeilarrangement samen.”

Frits Strating: 06-53991671

Facebook

LinkedInGooglePlusTwitter

TOP