Corporate, company en team outings

Loopt het niet meer zo soepel op je afdeling? Tijd voor een oppepper van je team? Corporate, company of team outings zijn zeer effectief voor het verbeteren van werkrelaties en voorzien je team van een frisse start. Corporate outing met een dag op het water draagt bij aan teamspirit en een onvergetelijke ervaring. Een dag zeilen met Lemsteraken Sensatie is een dag uitwaaien en je collega’s op een nieuwe manier leren kennen. Mogelijk voor groepen tot 12 personen per schip. Voor zeilkleding en veiligheidsmiddelen wordt gezorgd. Catering op ieder gewenst niveau.

Blijf op de hoogte en schrijf u in!

en maak kans op gratis deelname aan de lemsteraken proefvaartdagen

Voor bedrijfsuitje, personeelsfeest, teambuilding en klanttevredenheid verzorgt Lemsteraken Sensatie de perfecte dag op het water. Zeilen met exclusieve, luxe Lemsteraken vanuit een locatie naar keuze en een programma op maat.

Lemsteraken Sensatie: voor een onvergetelijke ervaring

Lemsteraken Sensatie organiseert bedrijfsevenementen op en aan het water met uiteenlopende arrangementen. Bedrijfszeilen, van dagtocht tot compleet wedstrijd evenement, voor kleine en grote groepen, met catering of compleet walprogramma. Voor zakenrelaties, klanten, personeel, sales en management team. Vraag naar de mogelijkheden voor uw eigen arrangement bedrijfszeilen op maat.

 

TOP