Onder zeil met de top gerechten van Peter Lute

Als u van goed eten houdt, weet u wie we bedoelen. Peter Lute is een welbekende chef, wiens gerechten uitblinken door eigentijdse creativiteit. Onlangs werd Peter met zijn menu winnaar van de vegetarische restaurantweek.

Peter-Lute-wd07oxb0laja9qz8a1l0qo

Exclusief. Koninklijk onder zeil.

Tot voor kort waren de gerechten van Peter Lute alleen te eten in Ouderkerk aan de Amstel, Amsterdam en Muiden. In één van zijn restaurants of aan boord van een salonboot van Rederij Belle. Tegenwoordig kunt u echter ook onder zeil, aan boord van de Grote Jager, de smaaksensatie van zijn gerechten beleven.

De keuken combineert pure en lokale producten met kruiden en specerijen uit eigen tuin. Als gast krijgt u aan boord een spectaculaire culinaire beleving met verrassende vervlechting van verschillende basisgerechten. Paar suggesties?

Kabeljauw ‘Cheviche stijl’ met rode guinoa en avocado
Eendenborst met paksoi, noedels en pompoentoffee
Smokey steak met bernaisesaus
Gerookte skrei met couscous, tomaat en kruidenchips
Tonijn tataki, dashi, bulgur en voorjaarskruiden
Chocolade, gezouten caramel en limoncello gel
Tarte tartin met brownies, matcha cremeux en merengue
Passiecurd, frambozen en brownie

Fine dining on board by Lute, te boeken bij Lemsteraken Sensatie

Voor bedrijfsuitje, personeelsfeest, teambuilding en klanttevredenheid verzorgt Lemsteraken Sensatie de perfecte dag op het water. Zeilen met exclusieve, luxe Lemsteraken vanuit een locatie naar keuze en een programma op maat.

 

TOP