De Schepen

Voor bedrijfsuitje, personeelsfeest, teambuilding en klanttevredenheid verzorgt Lemsteraken Sensatie de perfecte dag op het water. Zeilen met exclusieve, luxe Lemsteraken vanuit een locatie naar keuze en een programma op maat.

De Lemsteraak

Gekozen is voor de klassieke Lemsteraak. Ooit gebouwd voor de visserij op de Zuiderzee, maar al snel in gebruik genomen als luxe jacht. De modern gebouwde Grote Jager (2002) is een snelle zeiler en van alle gemakken voorzien. Het schip meet 16.50 m. lengte en biedt plaats aan 20 gasten.

Comfort en veiligheid

De Grote Jager is ontworpen voor het varen met relaties. De ruime kuip biedt meer dan voldoende, veilige en comfortabele zitplaatsen. Ook binnen is voldoende ruimte voor 16 personen, bijvoorbeeld om het varen te combineren met een werkoverleg, bedrijfspresentatie of video.

Exclusief en luxueus

De Lemsteraak is een exclusief schip en wordt nog steeds nieuw gebouwd. Het interieur is vaak zeer luxe afgewerkt. De schepen zijn van alle gemakken voorzien.

Business en directie meeting

De Grote Jager beschikt over een multimedia installatie met flatscreen en geluidsinstallatie met speakers binnen en buiten. Geschikt voor zakelijke presentaties, maar ook voor fijne muziek tijdens het varen, achter het anker of voor de wal.

Spectaculair zeilen

De Lemsteraak Grote Jager is een zeer snelle zeiler. Naar ontwerp van Hoek Design is de Grote Jager een snelle, maar tegelijk comfortabele zeiler, geschikt voor IJsselmeer en Waddenzee.

Voorzieningen

Voor een dag varen wordt alles geregeld. Zeilkleding is beschikbaar, net als de benodigde reddingsmiddelen. Geadviseerd wordt sportief schoeisel te dragen of mee te nemen. Ervaring met zeilen is niet nodig. Voor diverse verzekeringen wordt zorg gedragen.

Voor bedrijfsuitje, personeelsfeest, teambuilding en klanttevredenheid verzorgt Lemsteraken Sensatie de perfecte dag op het water. Zeilen met exclusieve, luxe Lemsteraken vanuit een locatie naar keuze en een programma op maat.

Lemsteraken Sensatie: voor een onvergetelijke ervaring

Lemsteraken Sensatie organiseert business events op en aan het water met uiteenlopende arrangementen. Bedrijfszeilen, van dagtocht tot compleet wedstrijd evenement, voor kleine en grote groepen, met catering of compleet walprogramma. Voor zakenrelaties, klanten, personeel, sales en management team. Vraag naar de mogelijkheden voor uw eigen arrangement bedrijfszeilen op maat

TOP