De Schepen

Voor bedrijfsuitje, personeelsfeest, teambuilding en klanttevredenheid verzorgt Lemsteraken Sensatie de perfecte dag op het water. Zeilen met exclusieve, luxe Lemsteraken vanuit een locatie naar keuze en een programma op maat.

De Lemsteraak

Gekozen is voor de klassieke Lemsteraak. Ooit gebouwd voor de visserij op de Zuiderzee, maar al snel in gebruik genomen als luxe jacht. De modern gebouwde UQ32 (2008) is een snelle zeiler en van alle gemakken voorzien. Het schip meet 15.75 m. lengte en biedt plaats aan 12 gasten.

Comfort en veiligheid

De UQ32 is ontworpen voor het varen met relaties. De ruime kuip biedt meer dan voldoende, veilige en comfortabele zitplaatsen. Ook binnen is voldoende ruimte voor 12 personen, bijvoorbeeld om het varen te combineren met een werkoverleg, bedrijfspresentatie of video.

Exclusief en luxueus

De UQ32 is een exclusief schip en wordt nog steeds nieuw gebouwd. Het mahonie interieur voorzien van teak vloerdelen is zeer luxe afgewerkt. Het schip heeft een toiletruimte met elektrisch watertoilet, een kombuis met koellades, wijnkoelkast, vaatwasser, 5 pits kooktoestel, warm en koud stromend water.

Business en directie meeting

De UQ32 beschikt over een multimedia installatie met flatscreen en geluidsinstallatie met speakers binnen en buiten. Geschikt voor zakelijke presentaties, maar ook voor fijne muziek tijdens het varen, achter het anker of voor de wal.

Spectaculair zeilen

De Lemsteraak UQ32 is een zusterschip van de prijswinnende ZA1. Naar ontwerp van Martijn van Schaik en bouwer Chris Beuker Maritiem is de U32 een snelle, maar tegelijk comfortable zeiler, geschikt voor IJsselmeer en Waddenzee. Het schip is uitgerust met elektrische lieren voor gemakkelijk hijsen, strijken en bedienen van de zeilen.

Voorzieningen

Voor een dag varen wordt alles geregeld. Zeilkleding is beschikbaar, net als de benodigde reddingsmiddelen. Geadviseerd wordt sportief schoeisel te dragen of mee te nemen. Ervaring met zeilen is niet nodig. Voor diverse verzekeringen wordt zorg gedragen.

Klik op het icoontje en kijk rond

Voor bedrijfsuitje, personeelsfeest, teambuilding en klanttevredenheid verzorgt Lemsteraken Sensatie de perfecte dag op het water. Zeilen met exclusieve, luxe Lemsteraken vanuit een locatie naar keuze en een programma op maat.

Lemsteraken Sensatie: voor een onvergetelijke ervaring

Lemsteraken Sensatie organiseert business events op en aan het water met uiteenlopende arrangementen. Bedrijfszeilen, van dagtocht tot compleet wedstrijd evenement, voor kleine en grote groepen, met catering of compleet walprogramma. Voor zakenrelaties, klanten, personeel, sales en management team. Vraag naar de mogelijkheden voor uw eigen arrangement bedrijfszeilen op maat

TOP