Een Lemsteraak huren voor een zeilarrangement op maat

Bij Lemsteraken Sensatie kunt u een luxe Lemmeraak huren voor elke gelegenheid. Aan boord van deze volledig uitgeruste zeilschepen heeft u alle ruimte. Uw gasten kunnen veilig verblijven in de aangename kuip of tot rust komen op het dek met uitzicht over de prachtige wateren van Nederland. We vertellen u graag meer over onze Lemmeraak de Grote Jager en onze zeilarrangementen op maat.

De oorsprong van de Lemmeraak

Een Lemmeraak is een Friese zeilboot die dateert uit 1876. Het idee voor de eerste Lemmer aak werd gerealiseerd op Scheepswerf de Boer in Lemmer. Hoewel de visaak oorspronkelijk bedoeld was voor de visserij op de Friese binnenwateren, bleek hij al snel geschikt voor een ander doel. Een Lemster aak is namelijk zeer ruim en standaard goed uitgerust. Het duurde dan ook niet lang voordat de Lemmeraak de aandacht trok van de gegoede burgerij. Deze snel zeilende aken bleek zowel voor de visserij als voor de plezierjacht een uitstekende keuze. Daarom gebruiken we Lemmeraken tegenwoordig voor de visserij, recreatiedoeleinden en wedstrijdzeilen.

Luxe bedrijfsuitjes op Lemsteraak De Grote Jager

Als u een Lemsteraak huren wilt dan is de Grote Jager een uitstekende keuze. Dit vorstelijke zeilschip is in 2002 in de vaart is gekomen en speciaal gebouwd voor het zeilen met gasten. Daarbij is het een van de snelste Lemmeraken van ons land. De Grote Jager voldoet aan de meest actuele eisen voor veiligheid en comfort. Daarnaast beschikt de zeiljacht over een royale kuip compleet met grote tafel en rondzit met zitplaats voor ca. 15 personen. De kuip heeft een licht en stijlvol interieur en is voorzien van alle gemakken. Vanachter de bank kunt u een groot tv-scherm tevoorschijn toveren, ideaal voor een presentatie of vergadering. Wij voorzien onze gasten vanuit de kombuis van hapjes en drankjes en met lekker weer kunt u heerlijk buiten borrelen en eten. U kunt de Lemster aak huren voor zakelijke en particuliere evenementen. Het IJsselmeer en Markermeer behoren tot de vaste vaargebieden van deze imposante aak en het historische Muiden is de thuishuiven van de Grote Jager. Vertrekken vanaf of aankomen op een andere haven is mogelijk in overleg. De Grote jager is geschikt en gekeurd voor groepen van 20 gasten. Voor grotere groepen is het mogelijk om meerdere Lemsteraken in te zetten.

lunch-in-de-kuip

Exclusieve bedrijfsuitjes op maat voor groepen

Bouw relaties op en leer elkaar beter kennen op een traditionele Lemmeraak. Een dagje zeilen is een dynamisch bedrijfsuitje en een uitstekende manier om klantenrelaties op te bouwen. Lemsteraken Sensatie verzorgt al jaren evenementen op het water en is de beste keus voor een Lemmeraak huren. Wij kunnen voor iedere klant een origineel bedrijfsuitje organiseren. Van een hele dag teambuilding tot een dagdeel vergaderen aan boord, het is allemaal mogelijk. Bovendien heeft u keuze uit diverse mogelijkheden voor eten en drinken.

 

Een Lemmeraak huren en uw eigen zeilarrangement samenstellen

Wist u dat u via onze website direct uw eigen zeilarrangement kunt samenstellen? Vul uw wensen in via het online formulier op onze site en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Geef aan voor hoeveel personen u een Lemster aak huren wilt en welke datum voor u het beste uitkomt. Daarbij kunt u ons laten weten van welke extra’s en cateringsmogelijkheden u graag gebruik zou willen maken. Neem vandaag nog contact met ons op en kom meer te weten over de bedrijfsuitjes die we kunnen verzorgen.

TOP