Een Zeilboot huren IJsselmeer

De Lemsteraak kan de sterke Nederlandse wind goed weerstaan en is in haar element op het IJsselmeer. Onze thuisbasis in Muiden is de perfecte uitvalsbasis voor zeiltochten op dit prachtige vaarwater. Geniet met comfort van het prachtige IJsselmeer en laat u meevoeren op de wind. Terwijl u elkaar beter leert kennen zorgt onze bemanning voor de hapjes en drankjes Bent u op zoek naar een zeilboot huren IJsselmeer? Onze Lemsteraken zijn luxe uitgevoerd en bieden ruimte voor groepen tot 20 personen. Van het zeilen tot de catering, we verzorgen alles tot in de puntjes.

Het IJsselmeer biedt ideale zeilomstandigheden

Het IJsselmeer maakte vroeger onderdeel uit van de Zuiderzee, maar het is inmiddels een zoetwatermeer. De Afsluitdijk met zijn toepasselijke naam grenst het meer af van de zee. Dit maakt het IJsselmeer het grootste zoetwatermeer en een van de grootste vaarwateren van Nederland. Daarbij is het IJsselmeer een van de meest unieke locaties in het land. Doordat het meer dicht bij de zee ligt is het ook een bijzonder aantrekkelijk zeilgebied. Een zeebriesje is nooit ver te vinden en op het meer hebben zeiljachten zoals Lemsteraken alle ruimte. Dankzij de vele jachthavens rondom het meer heeft u tevens de mogelijkheid om onderweg sfeervolle plaatsjes te bezoeken. Er zijn diverse Oud-Hollande stadjes waar we kunnen aanmeren. Denk hierbij vissersplaatsen als Lemmer, Urk en Enkhuizen.

IMG_9383

Stap aan boord van een Lemsteraak

Aan boord van de traditionele Lemsteraak vindt u alle rust en kunt u genieten van het comfort van nu. Alles wordt met zorg en aandacht gedaan en u zult niets te kort komen. Daarbij heeft u allerlei mogelijkheden wat betreft de indeling en de catering van de zeiltocht. Lemsteraken sensatie verzorgt al jaren uitjes voor bedrijven, familie en vrienden op het IJsselmeer. Voor een zeilboot huren IJsselmeer bent u bij ons dus aan het juiste adres.

Beleef het IJsselmeer vanaf het water

Met haar hoge mast en ruime kuip is de Lemsteraak een uitstekende locatie voor uw volgende dagje uit. Ontdek de pracht van het IJsselmeer vanaf het water en geniet van een onverstoord uitzicht over water. De pittoreske havenplaatjes in combinatie met het ruime vaarwater maken het IJsselmeer tot een uitstekende locatie voor een dagje uit. Wij verzorgen onze gasten vanuit de moderne kombuis van allerlei smakelijke hapjes en drankjes. Spendeer een dagje op het water met uw familie en vrienden of nodig uw zakenrelaties uit. Een zeilboot huren IJsselmeer 1 dag is ideaal voor teambuilding, relatie- en bedrijfsuitjes. Onze Lemsteraak De Grote Jager is geschikt voor grote groepen tot 20 personen. Vandaar dat steeds meer bedrijven kiezen voor de unieke setting van de Lemsteraak voor teambuilding en vergaderingen.

Een zeilboot huren IJsselmeer doet u gemakkelijk online

Lemsteraken Sensatie ondersteunt u graag bij een zeilboot huren IJsselmeer. Hoe u het dagje uit wilt ervaren bepaald u zelf. Wij bieden namelijk een breed scala aan mogelijkheden. Bij ons kunt u terecht voor arrangementen voor zakenrelaties, klanten en personeel, maar ook familie en vriendengroepen. Neem direct contact met ons op voor exclusieve zeilarrangementen op maat voor groepen tot 20 personen.

TOP