Exclusief zeilarrangement voor relaties UNO Bedrijfsadviseurs

Op 12 juni hebben we voor de vierde keer de UNO Business Cup georganiseerd. Een geweldig groots en compleet zeilarrangement met zeven Lemsteraken en 90 gasten. De relaties van UNO Bedrijfsadviseurs waren verdeeld over de zeven luxe schepen, allen voorzien van een UNO-vlag.

We zijn vanuit de Koninklijke jachthaven van Muiden vertrokken richting Volendam waarbij een onderlinge zeilwedstrijd centraal stond. Tussendoor hebben de gasten, die het aandurfden, de sensatie van snelle RIB’s beleefd. Om de beurt zijn de gasten van de zeven schepen overgestapt op de snelle RIB om een kick te krijgen van het varen met snelheden tot 100 km per uur.

In de haven van Volendam hebben we samen genoten van heerlijke paling en een glaasje witte wijn. Na de borrel zijn we weer richting Muiden gevaren. Bij terugkomst in de haven van Muiden hebben we uitgebreid geborreld, samen nagepraat over de belevenissen van de dag en volgde de officiële prijsuitreiking. Het team aan boord van de UQ32, heeft gewonnen doordat zij de beste ‘limerick’ en zeilprestaties hadden.

De prachtige dag werd afgesloten met een heerlijk diner in de sociëteit van de Koninklijke Jachthaven. Deze locatie is enkele jaren geleden mooi opgeknapt. Een locatie die bij menig zeiler bekend is. We hebben heerlijk gegeten, alles was goed verzorgd.

De UNO Business Cup vormt één van onze nautische evenementen met een zeer afwisselend programma aan wal en aan boord, met als doel om te netwerken en de klantenbinding te versterken.

 

 

TOP