Familiezeiltocht op de Waddenzee

Een dag op het Wad is een dag uitwaaien, zeehonden kijken, heerlijk zeilen en ontspannen genieten. De perfecte ambiance voor een onvergetelijke familieuitje of mini-vakantie. Ervaar de Waddenzee op zijn mooist onder leiding van de ervaren schipper. Vertrek vanuit Harlingen. In de herfstvakantie kunt u kiezen voor een meerdaags arrangement met overnachting op Vlieland of Terschelling, droogvallen en wadlopen.

zeiltocht familie

Mogelijkheden

Wat denkt u van een paar dagen met uw gezin het Wad afstruinen in de herfstvakantie? Van eiland naar eiland varen, droogvallen, zeehondjes en bruinvissen spotten? En dat alles terwijl u verblijft op uw eigen
varend vakantiehuis. De Grote Jager is tijdens de herfstvakanties te huur voor een dag of een meerdaagse zeilreis op het Wad. U boekt het schip exclusief voor uw gezelschap. Een ervaren schipper vaart met u mee.

U overnacht met uw gezin aan boord of in een hotel op een van de eilanden, beide is mogelijk. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op, wij maken graag een voorstel op maat.

Voor bedrijfsuitje, personeelsfeest, teambuilding en klanttevredenheid verzorgt Lemsteraken Sensatie de perfecte dag op het water. Zeilen met exclusieve, luxe Lemsteraken vanuit een locatie naar keuze en een programma op maat.

Lemsteraken Sensatie: voor een onvergetelijke ervaring

Lemsteraken Sensatie organiseert bedrijfsevenementen op en aan het water met uiteenlopende arrangementen. Bedrijfszeilen, van dagtocht tot compleet wedstrijd evenement, voor kleine en grote groepen, met catering of compleet walprogramma. Voor zakenrelaties, klanten, personeel, sales en management team. Vraag naar de mogelijkheden voor uw eigen arrangement bedrijfszeilen op maat.

 

TOP