Landencompetitie: wedstrijdzeilen voor teams

Markeer de successen van je bedrijf, je teams of het dealernetwerk. Laat landen directies, verkoopafdelingen of de managementteams van vestigingen de competitie aangaan. Wedstrijdzeilen met exclusieve Lemsteraken is een sensatie op zich. Inschepen voor instructie en training in zeilhandelingen onder begeleiding van de ervaren schipper. Uitgebreid lunchen achter het anker. In de middag de wedstrijden, waarbij het beste team mag winnen. Afsluiting van de dag is mogelijk met diner, barbecue of feest. Competitie is mogelijk vanaf twee schepen, met mazimaal 12 deelnemers per schip. Vaargebied Markermeer en IJsselmeer. Centraal gelegen uitvalsbasis Lelystad Marina. Voor zeilkleding, veiligheidsmiddelen en catering wordt gezorgd.

Blijf op de hoogte en schrijf u in!

en maak kans op gratis deelname aan de lemsteraken proefvaartdagen

Voor bedrijfsuitje, personeelsfeest, teambuilding en klanttevredenheid verzorgt Lemsteraken Sensatie de perfecte dag op het water. Zeilen met exclusieve, luxe Lemsteraken vanuit een locatie naar keuze en een programma op maat.

Lemsteraken Sensatie: voor een onvergetelijke ervaring

Lemsteraken Sensatie organiseert bedrijfsevenementen op en aan het water met uiteenlopende arrangementen. Bedrijfszeilen, van dagtocht tot compleet wedstrijd evenement, voor kleine en grote groepen, met catering of compleet walprogramma. Voor zakenrelaties, klanten, personeel, sales en management team. Vraag naar de mogelijkheden voor uw eigen arrangement bedrijfszeilen op maat.

 

TOP