Een luxe lemsteraak huren met schipper

Bij Lemsteraken Sensatie kunt u niet alleen terecht voor Lemsteraak verhuur, maar ook voor bedrijfsuitjes, teamuitjes en familie uitjes op maat. Om een veilig dagje zeilen te garanderen is een Lemsteraak huren met schipper aan te raden. Met onze professionele schipper bent u gegarandeerd in goede handen. Daarbij nodigen we onze gasten aan boord graag uit om de schipper te assisteren met het hijsen van de zeilen en het sturen van de boot. Zo krijgt u de kans om zeilen uit te proberen onder het toezicht van de schipper.

lemsteraak grote jager

Kom aan boord van de Lemsteraak

Wij hebben een exclusieve Lemsteraak te huur voor businessevents op het water. Deze luxe zeilschepen beschikken over alle gemakken en zijn prachtig afgewerkt. Aan boord vindt u uiteraard sanitaire voorzieningen zoals een elektrisch toilet. Daarbij is onze Lemsteraak is uitgerust met een geavanceerde geluidsinstallatie inclusief MP3 aansluiting. Terwijl u van het uitzicht geniet serveert onze bemanning heerlijke hapjes en drankjes. Wij verzorgen alles voor een dag zeilen, zowel aan wal als op het water. Van de zeilkleding en benodigde reddingsmiddelen tot de catering, Lemsteraken Sensatie regelt het voor u. Verder is de huurprijs van een Lemsteraak inclusief schipper, matroos en havengelden. Ook voor diverse verzekeringen wordt tijdens het Lemsteraak zeilen zorg gedragen.

Exclusieve bedrijfsuitjes op maat voor groepen tot 24 pers.

Bij Lemsteraken Sensatie kunt u een Lemsteraak met schipper huren voor een dagdeel, de hele dag of zelfs meerdere dagen. Onze ervaren schipper weet u alles te vertellen over de Lemsteraak en zijn historie. De Grote Jager is onze zeer luxe uitgevoerde Lemsteraak speciaal ontworpen voor varen met relaties. Het schip is 16.50 meter lang en biedt plaats aan 20 gasten. Ook beschikt de aak over een ruime kuip uitgerust met een comfortabele rondzit geschikt voor ca. 16 personen. Wanneer u een groep van meer dan 20 personen heeft kunnen we meerdere Lemsteraken inzetten. U kunt vrij gebruik maken van het elektrisch toilet, het flatscreen, de multimedia installatie en de geluidsinstallatie binnen en buiten. En dit is nog niet alles, want aan boord van de Grote Jager heeft u keuze uit diverse cateringarrangementen. Denk hierbij aan lunch, high tea, borrelgarnituur, buffet, bits & bites diner, barbecue en dessert om het af te maken. Wat uw wensen ook zijn, wij zullen ervoor zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld is. Uw welzijn tijdens het Lemsteraak huren met schipper staat immers voorop.

waddenzee

Hoe ziet een dagje zeilen met schipper eruit?

Om u een idee te geven van hoe een dagje zeilen bij Lemsteraken Sensatie eruitziet kunt u dit voorbeeldprogramma lezen. Dit is slechts één van de vele mogelijkheden van ons Lemsteraak verhuur. Op de dag van het uitje wordt u ontvangen door de bemanning met koffie of thee en huisgemaakte lekkernijen. Tijdens deze korte kennismaking houdt de schipper ook een welkomstwoordje. Zodra de zeiltocht van start gaat mogen de trossen los en de zeilen worden gehesen. Aanwezigen die het leuk vinden om te helpen mogen de schipper assisteren bij het hijsen van de zeilen en sturen van de aak. Vervolgens heeft u volop de tijd voor een vergadering, teambuilding activiteiten of om van het uitzicht te genieten. Het is tevens mogelijk om onderweg een tussenstop te maken bijvoorbeeld op forteiland Pampus. Onze bemanning zal voor een culinaire maaltijd naar keuze zorgen. Terwijl u aan dek geniet van heerlijke hapjes en drankjes zorgt onze schipper dat we de juiste koers varen. Aan het einde van een prachtige zeildag wordt u weer netjes afgezet in de haven.

Lemsteraken Sensatie verzorgt graag uw dagje uit

Heeft u interesse in een Lemsteraak huren met schipper? Lemsteraken Sensatie organiseert al jaren zorgeloze vaartochten voor bedrijven en particulieren. Onze Lemsteraken zijn geschikt voor bedrijfsuitjes zoals teambuilding of vergaderen aan boord. Daarnaast is het mogelijk om onze zeiljachten te huren voor een luxe zeilvakantie of wedstrijdzeilen. Neem direct contact met ons op voor een ontspannen en toch best actief uitje op een authentieke Lemsteraak.

TOP