Maatschappelijk verantwoord bedrijfsuitje

Ben jij op zoek naar een maatschappelijk verantwoord bedrijfsuitje waarbij zeilen op een zeilschip centraal staat? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Met onze unieke zeilervaring bieden wij een bedrijfsuitje dat zowel leuk als verantwoord is.
Onze zeilervaring staat garant voor een onvergetelijk avontuur, waarin je samen met je collega’s, vrienden en/of familie geniet van de prachtige natuur die je tijdens je zeiltocht tegenkomt. We hebben een ruim aanbod aan klassiek zeilschepen waaruit je kunt kiezen. Zo kun je er zeker van zijn dat er een zeilschip is dat bij jouw wensen past. Onze zeilervaring staat ook garant voor een maatschappelijk verantwoord bedrijfsuitje. We zijn namelijk goed bewust van de milieueffecten die onze tochten met zich meebrengen. Daarom hebben we een aantal maatregelen genomen om de milieueffecten zo veel mogelijk te verminderen. Zo maken we alleen gebruik van duurzame brandstoffen en hebben we een beleid om het gebruik van plastic te verminderen. We zorgen ook voor goede afvalverwerking en zetten ons in voor de bescherming van de lokale biodiversiteit.

Je doet nieuwe ideeën op tijdens je mvo teamuitje

Een mvo-teamuitje is ook een geweldige manier om te laten zien dat uw bedrijf betrokken is bij lokale gemeenschappen. U kunt bijvoorbeeld een lokaal project steunen  zoals pampus eiland dat gericht is op het verbeteren van de leefomgeving. Een mvo-teamuitje kan uw organisatie helpen bij het creëren van een cultuur van duurzaamheid. Uw medewerkers krijgen meer inzicht in hoe hun werk bijdraagt aan een betere wereld, en u kunt laten zien hoe uw bedrijf zich inzet voor duurzaamheid. Door deel te nemen aan een mvo-teamuitje, laten uw medewerkers zien dat ze betrokken zijn bij de wereld waarin ze leven.

Daarnaast bieden we ook een aantal extra’s, zodat je nog meer uit je bedrijfsuitje kunt halen. Zo bieden we een aantal leuke activiteiten aan, zoals een kookworkshop met biologische produkten. Ook kun je bij ons terecht voor een bezoek aan het eiland Pampus, waarbij je alles leert over de maatschappelijk verantwoordelijke  activiteiten.

Teamuitje

Een mvo-teamuitje kan uw organisatie helpen bij het creëren van een cultuur van duurzaamheid. Uw medewerkers krijgen meer inzicht in hoe hun werk bijdraagt aan een betere wereld, en u kunt laten zien hoe uw bedrijf zich inzet voor duurzaamheid. Door deel te nemen aan een mvo-teamuitje, laten uw medewerkers zien dat ze betrokken zijn bij de wereld waarin ze leven. Daarnaast biedt het uw medewerkers de kans om hun kennis en vaardigheden te verbeteren, terwijl ze tegelijkertijd een verschil maken in de wereld.

IMG_9383

Maatschappelijk verantwoord teamuitje boeken?

 

Neem contact met ons op voor meer informatie over een MVO- teamuitje. We zorgen voor een onvergetelijke ervaring waarbij u alles leert over de verduurzaming van het eiland Pampus. Uw team zal er geen spijt van krijgen!

TOP