lemsteraken

RederijBelle-StGobain_YW_DSC0050-klein

Stoomschip Succes

Toen de Succes in 1897 gebouwd werd, was zij een van de grootste en sterkste stoomsleepboten van Nederland. Nu, 120 jaar later, is het Neerlands oudste nog varende stoomschip. Een toonbeeld van Hollands glorie. Een pracht

locatie voor grote en kleine bijeenkomsten, particulier en zakelijk. En een paar weken per jaar ook de mooiste pakjesboot van Sinterklaas!

Beleef de Grandeur van de jaren ’20

De Succes is volledig ingericht in de stijl van de luxueuze passagiersschepen uit het begin van de 20e eeuw, met lederen banken, teak, koper, kristal en veel art deco details. Varen in stijl is het motto.

Het stoomschip beschikt over twee in 19e-eeuwse stijl ingerichte salons en biedt daarmee ruimte aan 150 gasten. De intieme bovensalon heeft een lederen rondzit met captain’s table en eigen bar. Zo’n 40 personen kunnen hier genieten van een prachtig uitzicht. Bij mooi weer lonken de zitbanken van het zonnedek. De salon beneden biedt plaats aan ruim 80 personen en heeft een bar en een dansvloer. Grote ramen zorgen ook hier voor een mooi zicht op de omgeving. Op dit dek bevinden zich tevens de keuken, de garderobe en de toiletten.

Pampus

Forteiland Pampus is één van de meest bijzondere locaties voor een direct meeting, teamoverleg, teambuilding en andere zakelijke bijeenkomsten. Bedrijfsuitje zeilen, teambuilding zeilen, alle combinaties zijn mogelijk. De Lemsteraken Sensatie stelt samen met u een zeilarrangement samen, volledig naar uw wensen. Met één of meerdere Lemsteraken zeilt u naar Pampus om vervolgens van boord te gaan om over te stappen op een walprogramma naar wens. Het forteiland Pampus ligt in de provincie Noord-Holland, ten oosten van Amsterdam en ten noorden van Muiden. Het eiland is zeer goed te bereiken vanuit de haven van Lelystad.

Laat u inspireren voor uw zakelijke-sportieve evenement

Perfect Events

Samen met Perfect events organiseren we het trainingsprogramma ‘7 Life languages’. Een training van Perfect events is concreet inzicht krijgen in je eigen communicatiestijl, is praktisch en onmiddellijk toepasbaar. Een trainingsdag in een bijzondere omgeving vergroot het effect. Voor teambuilding, groepstraining en leiderschapsontwikkeling biedt De Lemsteraken Sensatie met haar schepen een ideale trainingsomgeving (maximaal 12 personen per schip). Theorie kan direct in praktijk gebracht worden. De taakverdeling aan boord en de rol van de stuurman bij uit te voeren manoeuvres zullen het uiterste aan leiderschapskwaliteiten vragen. De dag is te completeren met catering naar wens. Faciliteiten beschikbaar voor plenaire ontvangst van groepen ongeacht grootte. Perfect events is gevestigd in IJsselstein.

 

Chris Beuker Lemsteraken

De Lemsteraken Sensatie heeft een samenwerkingsverband met Chris Beuker Lemsteraken. Samen maken ze het mogelijk om met regelmaat potentiële klanten een proefvaart te laten maken op onze Lemsteraken. Chris Beuker Lemsteraken is de thuishaven van snelle, ronde platbodemjachten. In de schepen van Chris Beuker ziet u de beste karakteristieken van de Nederlandse jachtbouw verenigd in één schip. Hij heeft een moderne visie op lijnenplan en ontwerp. Daarnaast heeft hij oog voor kwaliteit tot in het kleinste detail. Deze eigenschappen zijn terug te zien in de Lemsteraak UQ32 van De Lemsteraken Sensatie, welke door Chris Beuker Lemsteraken gebouwd is.

 

Trendesign

Het internetbedrijf Trendesign uit Arnhem is inmiddels uitgegroeid tot onderscheidende service provider. Zo ook haar klanten. Reden voor mede-eigenaar en oprichter Dirk Hensema om eens stil te staan bij de gang van zaken. “Als fervent zeiler op scherpe wedstrijdjachten, had ik eigenlijk een ander idee, maar Frits Strating (Rederij Noorderbries) wist mij te overtuigen.

Met 12 relaties hebben we een dag opgetuigd die we nog steeds voelen nazinderen.” Trendesign nodigde haar belangrijkste klanten uit voor een zeiltocht over het Wad. Wat begon met windstilte en twee knopen stroom tegen, eindigde met ruim windkracht 5 en stroom m. “Sensationeel, die schepen. Ongelooflijk, wat een vermogen zo’n schip ontwikkeld. Terug van Vlieland liepen we met een bakstagwind ruim tien knopen. Echt, ongelooflijk. Je vaart relaxed met een biertje in de hand al dat tupperware voorbij, genieten man!”

Laat u inspireren voor uw zakelijke-sportieve evenement

Westcord

Samen met Westcord organiseren we twee en driedaagse waddenarrangementen. We bieden de combinatie van genieten van het Wad aan boord van onze exclusieve lemsteraak en overnachting, ontbijt en desgewenst diner in één van de Westcord waddenhotels.

Ervaar de sensatie van zeilen op de Waddenzee, Nederlands meest bijzondere natuurgebied en werelderfgoed. Combineer het met de vertrouwde luxe van een Westcord hotel naar keuze, op Vlieland, Terschelling (‘Skylge’) en Ameland.

Inschepen in Harlingen aan boord van de 16 meter lange, klassieke lemsteraak UQ32 voor een overtocht naar één van de eilanden, met persoonlijke aandacht en ruimte om het Wad te verkennen? Zeehonden op de banken langs de Blauwe Slenk, ankeren voor lunch in het “Fransche Gaatje” of als het tij het toelaat, droogvallen op de Richel onder Vlieland? Het kan.

Laat u inspireren voor uw zakelijke-sportieve evenement

 

Connectorfinance

Connectorfinance-lemsterakensensatie.nl

Samen met Connectorfinance bieden we meerdaagse zeilarrangementen aan voor management- en directieteams. Een zeilmeerdaagse op een lemsteraak leent zich uitstekend voor versterking van de teamband, voor strategiebepaling of voor vormgeving van een reorganisatie of fusie.

Robert Reekers van Connectorfinance is gecertificeerd coach en heeft ruime ervaring in begeleiding van management- en directieteams in o.a. bankwezen, zuivel, scheepvaart, dienstverlening, onderwijs en productiebedrijven. Tijdens de meerdaagse zorgen wij samen voor de begeleiding aan boord en bewaken wij of de vooraf bepaalde doelstellingen behaald worden.

De zeilmeerdaagse is altijd maatwerk en heeft zich in de afgelopen jaren bewezen. Referenties van bijvoorbeeld DOC Volac Nutrition, Euler Hermes kredietverzekering en Rabobank zijn beschikbaar.

Ik kijk heel goed terug op de 24 uur sessie met ons management team, het heeft bijgedragen aan onze teamvorming maar ook concrete verbeteringen opgeleverd’. – Diana Krabbe, General Manager DOC-Volac Nutrition

Laat u inspireren voor uw zakelijke-sportieve evenement

Bekijk de mogelijkheden Zeilarrangement samenstellen

Acquiro

Acquiro Lemsterakensenatie.nl

De Lemsteraken Sensatie is een samenwerking gestart met Victor Bonke van Acquiro. Victor heeft passie en talent voor koude acquisitie. Zijn ervaringen met ‘cold calling’ heeft hij omgezet in diverse presentaties, trainingen en workshops. Onze krachten worden gebundeld.

Samen gaan we “Koud Bellen, Warm Zeilen” organiseren. Een zeilevenement waarbij u ‘s ochtends een halfdaagse training Koude acquisitie krijgt aan boord van onze 16 meter lange, zeer luxueuze en moderne Lemsteraak, waar s’ middags mee gezeild zal worden. De dag wordt afgesloten met een borrel en hapje, om nog zo met elkaar na te kunnen praten over de unieke ervaring van business en pleasure.

Laat u inspireren voor uw zakelijke-sportieve evenement

 

TOP