lemsteraken
linkedin als leadgenerator Strating
Een bericht van Victor Bonke van Acquiro op Linkedin

Met het mooie weer in aantocht is dit een geweldig event i.s.m. Frits Strating waar je het zakelijke en het aangename kunt combineren op het water. Een dag waarin je ‘s-ochtends leert hoe je LinkedIn als acquisitietool kunt inzetten en ‘s-middags met je team een halve dag zeilt op een Lemsteraak. Boek het snel, want het vaarseizoen gaat binnenkort van start.

Workshop LinkedIn als leadgenerator

The Embedded Journalist Experience

Lemsteraken sensatie is een samenwerkingsverband aangegaan met Hanneke Beers. Zij is een journalist in de zeilwereld en kan een super verslag maken van een evenement bij de Lemsteraken Sensatie. Een zeil-event met Lemsteraken is een onvergetelijke ervaring voor alle opvarenden. Als yachting journalist én fervent zeiler weet ik als geen ander hoe het is om die beleving vast te leggen in tekst en beeld, zodat anderen het ook kunnen meemaken of deelnemers het event eindeloos kunnen herbeleven. Om de ervaringen vast te leggen, bied ik de “Embedded Journalist Experience” op verschillende levels: van een kort verhaal tot een compleet fotoboek voor op de koffietafel.

Kijk hieronder naar een van de mogelijkheden:

• Een kort verhaal Ongeveer één A4-pagina, bij uitstek geschikt in bijvoorbeeld een personeelsblad
• Uitgebreid verhaal (6 – 8 pagina’s)
• Complete reportage à la Nautique, incl. foto’s
• Uitgebreide fotoreportage foto’s worden bewerkt, kleur gecorrigeerd en online gezet. Deelnemers kunnen de foto’s zelf downloaden, zonder extra kosten
• Compleet fotoboek min. 30 bladzijden

In overleg is uiteraard nog veel meer mogelijk!

Hanneke Beers
y a c h t i n g j o u r n a l i s t
linkedin.com/in/hannekebeers
hannekesails@gmail.com
+31-650-244324

Lemsteraken Sensatie organiseert samen met TMC training en coaching sessies voor het vergroten van de waarde van mensen voor mensen en organisaties. Daarbij worden uitdagende teambuilding sessies op snelle, luxe Lemsteraak/aken georganiseerd. Een bewezen manier om de teamcohesie te versterken onder constant veranderende omstandigheden!
Door mensen te begeleiden in het ontwikkelen van hun persoonlijk leiderschap en het inzichtelijk maken van de diverse gedragsstijlen in communicatie ontstaan bewustwording en flexibiliteit in gedrag en handelen. Zelfsturend vermogen, gedeeld eigenaarschap, pro-activiteit en creativiteit van mensen en teams worden hierdoor intrinsiek gestimuleerd en ontwikkeld. Belangrijk, want uw mensen en organisatie hebben dagelijks te maken met onze constant veranderende wereld. Om flexibel te kunnen zijn én blijven wordt het creatieve-, adaptieve- en lerend vermogen van uw mensen afgestemd op bedrijfsmatige processen en de behoefte van uw (potentiële) klanten.
Ieder traject start met een analyse van uw organisatie, het vaststellen van de behoefte en het gewenste resultaat. Vervolgens wordt desgewenst van iedere deelnemer een uitgebreide Ensize DISC- en drijfveren analyse afgenomen om te inventariseren hoe uw mensen doen wat ze doen, wat hun competenties en valkuilen zijn en hoe hun waarde voor uw organisatie behouden dan wel vergroot kan worden.
De vertaalslag naar de praktijk is een essentieel onderdeel van deze effectieve aanpak: van inzicht naar doelen, daden en aantoonbare resultaten!

Flevo Marina

De keuze voor Flevo Marina als uitvalsbasis voor de Lemsteraken Sensatie maakt zeer veelzijdige arrangementen mogelijk, ongeacht de grootte van de groepen (12 – 240 personen). Flevo Marina beschikt over precies de juiste faciliteiten om een bedrijfsevenement succesvol neer te zetten. Tegelijk is de vloot Lemsteraken direct voorhanden om in te kunnen schepen voor een ontspannen zeiltocht of enerverend wedstrijdevenement. Met de combinatie tussen Lemsteraken Sensatie en Flevo Marina beschikt u over een evenement op maat; de arrangementen zijn precies af te stemmen op uw wensen. De haven Flevo Marina is gelegen in Lelystad en is de thuishaven van de Lemsteraak UQ32. Het is dé meest populaire locatie voor het starten van een zeilarrangement georganiseerd door De Lemsteraken Sensatie.

 

 

Aan ut water

De locatie Aan ut water is een zeer geschikte locatie voor een walprogramma als onderdeel van een zeilarrangement van De Lemsteraken Sensatie. Dé locatie voor een gastvrij ontvangst, zakelijke presentaties, een borrel en hapje na het zeilen en zeer geschikt voor goed aangeklede barbecues (maximaal 100 personen). Onze schepen liggen direct bij deze locatie dit geeft het gemak dat we zo aan en van boord kunnen stappen. Aan ut Water is gelegen in Lelystad. Dé locatie aan wal om te genieten van een warme ambiance terwijl u uitkijkt over een dynamische jachthaven.

 

Pampus

Forteiland Pampus is één van de meest bijzondere locaties voor een direct meeting, teamoverleg, teambuilding en andere zakelijke bijeenkomsten. Bedrijfsuitje zeilen, teambuilding zeilen, alle combinaties zijn mogelijk. De Lemsteraken Sensatie stelt samen met u een zeilarrangement samen, volledig naar uw wensen. Met één of meerdere Lemsteraken zeilt u naar Pampus om vervolgens van boord te gaan om over te stappen op een walprogramma naar wens. Het forteiland Pampus ligt in de provincie Noord-Holland, ten oosten van Amsterdam en ten noorden van Muiden. Het eiland is zeer goed te bereiken vanuit de haven van Lelystad.

Laat u inspireren voor uw zakelijke-sportieve evenement

Jachthaven Oosterhaven

Chris Beuker Lemsteraken is eigenaar van Jachthaven Oosterhaven. De haven is gelegen in de binnenstad van Groningen en biedt plaats aan zo’n 100 schepen. Daarnaast biedt de haven faciliteiten zoals stroom, watervoorzieningen en WiFi. Doordat het centrum op loopafstand ligt zijn o.a. restaurants, winkels en supermarkten gemakkelijk te bereiken. Chris Beuker Lemsteraken is vaste klant van De Lemsteraken Sensatie. Elk jaar wordt er een relatiedag georganiseerd voor alle vaste ligplaatshouders uit de haven.

Laat u inspireren voor uw zakelijke-sportieve evenement

Perfect Events

Samen met Perfect events organiseren we het trainingsprogramma ‘7 Life languages’. Een training van Perfect events is concreet inzicht krijgen in je eigen communicatiestijl, is praktisch en onmiddellijk toepasbaar. Een trainingsdag in een bijzondere omgeving vergroot het effect. Voor teambuilding, groepstraining en leiderschapsontwikkeling biedt De Lemsteraken Sensatie met haar schepen een ideale trainingsomgeving (maximaal 12 personen per schip). Theorie kan direct in praktijk gebracht worden. De taakverdeling aan boord en de rol van de stuurman bij uit te voeren manoeuvres zullen het uiterste aan leiderschapskwaliteiten vragen. De dag is te completeren met catering naar wens. Faciliteiten beschikbaar voor plenaire ontvangst van groepen ongeacht grootte. Perfect events is gevestigd in IJsselstein.

 

Chris Beuker Lemsteraken

De Lemsteraken Sensatie heeft een samenwerkingsverband met Chris Beuker Lemsteraken. Samen maken ze het mogelijk om met regelmaat potentiële klanten een proefvaart te laten maken op onze Lemsteraken. Chris Beuker Lemsteraken is de thuishaven van snelle, ronde platbodemjachten. In de schepen van Chris Beuker ziet u de beste karakteristieken van de Nederlandse jachtbouw verenigd in één schip. Hij heeft een moderne visie op lijnenplan en ontwerp. Daarnaast heeft hij oog voor kwaliteit tot in het kleinste detail. Deze eigenschappen zijn terug te zien in de Lemsteraak UQ32 van De Lemsteraken Sensatie, welke door Chris Beuker Lemsteraken gebouwd is.

 

Trendesign

Het internetbedrijf Trendesign uit Arnhem is inmiddels uitgegroeid tot onderscheidende service provider. Zo ook haar klanten. Reden voor mede-eigenaar en oprichter Dirk Hensema om eens stil te staan bij de gang van zaken. “Als fervent zeiler op scherpe wedstrijdjachten, had ik eigenlijk een ander idee, maar Frits Strating (Rederij Noorderbries) wist mij te overtuigen.

Met 12 relaties hebben we een dag opgetuigd die we nog steeds voelen nazinderen.” Trendesign nodigde haar belangrijkste klanten uit voor een zeiltocht over het Wad. Wat begon met windstilte en twee knopen stroom tegen, eindigde met ruim windkracht 5 en stroom m. “Sensationeel, die schepen. Ongelooflijk, wat een vermogen zo’n schip ontwikkeld. Terug van Vlieland liepen we met een bakstagwind ruim tien knopen. Echt, ongelooflijk. Je vaart relaxed met een biertje in de hand al dat tupperware voorbij, genieten man!”

Laat u inspireren voor uw zakelijke-sportieve evenement

Westcord

Samen met Westcord organiseren we twee en driedaagse waddenarrangementen. We bieden de combinatie van genieten van het Wad aan boord van onze exclusieve lemsteraak en overnachting, ontbijt en desgewenst diner in één van de Westcord waddenhotels.

Ervaar de sensatie van zeilen op de Waddenzee, Nederlands meest bijzondere natuurgebied en werelderfgoed. Combineer het met de vertrouwde luxe van een Westcord hotel naar keuze, op Vlieland, Terschelling (‘Skylge’) en Ameland.

Inschepen in Harlingen aan boord van de 16 meter lange, klassieke lemsteraak UQ32 voor een overtocht naar één van de eilanden, met persoonlijke aandacht en ruimte om het Wad te verkennen? Zeehonden op de banken langs de Blauwe Slenk, ankeren voor lunch in het “Fransche Gaatje” of als het tij het toelaat, droogvallen op de Richel onder Vlieland? Het kan.

Laat u inspireren voor uw zakelijke-sportieve evenement

 

Connectorfinance

Connectorfinance-lemsterakensensatie.nl

Samen met Connectorfinance bieden we meerdaagse zeilarrangementen aan voor management- en directieteams. Een zeilmeerdaagse op een lemsteraak leent zich uitstekend voor versterking van de teamband, voor strategiebepaling of voor vormgeving van een reorganisatie of fusie.

Robert Reekers van Connectorfinance is gecertificeerd coach en heeft ruime ervaring in begeleiding van management- en directieteams in o.a. bankwezen, zuivel, scheepvaart, dienstverlening, onderwijs en productiebedrijven. Tijdens de meerdaagse zorgen wij samen voor de begeleiding aan boord en bewaken wij of de vooraf bepaalde doelstellingen behaald worden.

De zeilmeerdaagse is altijd maatwerk en heeft zich in de afgelopen jaren bewezen. Referenties van bijvoorbeeld DOC Volac Nutrition, Euler Hermes kredietverzekering en Rabobank zijn beschikbaar.

Ik kijk heel goed terug op de 24 uur sessie met ons management team, het heeft bijgedragen aan onze teamvorming maar ook concrete verbeteringen opgeleverd’. – Diana Krabbe, General Manager DOC-Volac Nutrition

Laat u inspireren voor uw zakelijke-sportieve evenement

Bekijk de mogelijkheden Zeilarrangement samenstellen

TOP