Zeilen met familie en vrienden

Een echte unieke belevenis op het water

Heeft u zin om met uw familie of vrienden een dagje te zeilen op het water? De wind door uw haren en de zon op uw gezicht. Samen zeilen is leuk voor de hele familie, zowel voor volwassen als voor de allerkleinsten. Vind u een dag niet lang genoeg? Dit kan ook worden verlengt naar een prachtig weekend of zeilvakantie! Vraagt u vooral naar de mogelijkheden.

Waar wij heen varen wordt bepaald door de wind en uw voorkeur. Zo kunnen wij varen over het IJsselmeer richting Amsterdam, Volendam, Marken of het forteiland Pampus. Onderweg kunt u bij voorkeur het Muiderslot of andere parels bezoeken. Tijdens uw zeilweekeinde of vakantie kunnen wij ook het wad op en de eilanden bezoeken, of door de Friese meren varen. Wij kunnen de koers ook volledig omdraaien en richting het zuiden varen naar Zeeland. De keuze ligt bij u.

Het schip zal tot in de puntjes klaargemaakt worden zodat u en u gezelschap ultiem kunnen genieten. Uiteraard is er een vaste crew aanwezig aan boord om u te begeleiden tijdens het zeilen. Ter gewenst is er ook catering beschikbaar wat uw dag compleet kan maken.

LEMSTERAKEN SENSATIE

Voor een onvergetelijk privé uitje

Waarom een evenement bij De Lemsteraken Sensatie?

 Dag samenstellen

Dag samenstellen

Samen met u bepalen we hoe uw unieke zeildag er uit moet gaan zien. Bekijk hierboven enkele voorbeelden.

Communicatie-programma

Communicatie-programma

Wij ondersteunen u bij het uitnodigen van uw gasten (uitnodigingen, inschrijvingen ed.) om zo de opkomst te vergroten.

Zeilevenement

Zeilevenement

Beleef, ontspan, geniet en ervaar een zeilarrangement bij De Lemsteraken Sensatie.

Afsluiting evenement

Afsluiting evenement

Ontvang foto's en/of video na afloop van het evenement.

TOP