Relaties binden met een Business Cup

Varen met relaties, klanten of leveranciers is de mooiste vorm van relatiemarketing. Creëer met de Business Cup van Lemsteraken uw eigen wedstrijdevenement. Leer zeilen met de exclusieve Lemsteraken en ga de competitie aan met uw relaties. In combinatie met een walprogramma met barbecue, diner of feest wordt het een dag om nooit te vergeten. Van 24 tot 180 gasten en 2 tot 15 schepen, mét schipper. Voor relatiemarketing en corporate outing, extern met klanten en business partners, intern met verkoopafdelingen, landen directies, dealers of het voltallige personeel. Optionele extra’s: videoregistratie met snelle RIB, fleece of windbreaker met opdruk of embroidery, reclame of signing van de schepen, goody bag met promo’s, walprogramma met feest, DJ, overnachtingen, etc. Vraag naar de mogelijkheden.

Blijf op de hoogte en schrijf u in!

en maak kans op gratis deelname aan de lemsteraken proefvaartdagen

Voor bedrijfsuitje, personeelsfeest, teambuilding en klanttevredenheid verzorgt Lemsteraken Sensatie de perfecte dag op het water. Zeilen met exclusieve, luxe Lemsteraken vanuit een locatie naar keuze en een programma op maat.

Lemsteraken Sensatie: voor een onvergetelijke ervaring

Lemsteraken Sensatie organiseert bedrijfsevenementen op en aan het water met uiteenlopende arrangementen. Bedrijfszeilen, van dagtocht tot compleet wedstrijd evenement, voor kleine en grote groepen, met catering of compleet walprogramma. Voor zakenrelaties, klanten, personeel, sales en management team. Vraag naar de mogelijkheden voor uw eigen arrangement bedrijfszeilen op maat.

 

TOP