Sail Harderwijk 2012

Harderwijk was, mede dankzij het mooie weer, een groot succes. Deze editie was weer groter opgezet dan voorgaande jaren, met allerlei activiteiten rond de haven van Harderwijk en natuurlijk het “wereldkampioenschap fokhijsen”.

Onder leiding van organisator De Marendorp werden zeilactiviteiten georganiseerd, op het Wolderwijd en het Veluwemeer, met een vloot van 15 Lemsteraken. Een waar schouwspel; niet alleen in de haven, maar ook op het water vormden deze imposante schepen een bijzondere verschijning.

Het bedrijfsleven kon inschepen voor de zeilwedstrijden en zo de onderlinge relaties versterken. Cateraar Wim van den Berg zorgde voor een perfecte ambiance op het eiland De Biezen, waar in grote partytenten de ruim 150 gasten feestelijk ontvangen werden. Tegelijk werd ook de klipper Elisabeth ingezet, als moederschip en varende bar/restaurant. Het totale programma werd verzorgd door Martin Foppen van Foppen Reclame. Kijk voor een impressie de fotogalerij hierboven.

Laat u inspireren voor uw zakelijke evenement:

Bekijk de mogelijkheden

Lemsteraken Sensatie | Beleef, ontspan, geniet, ervaar....

Frits Strating Lemsteraken Sensatie 2016

“Hi! Leuk dat je langskomt. Ik ben Frits Strating en zeil van jongs af aan en organiseer compleet verzorgde nautische evenementen waarbij klanten, binden, boeien en behouden centraal staan. Door de combinatie van een walprogramma en zeilen met exclusieve Lemsteraken, bieden wij de meest unieke zeilarrangementen voor relatiemarketing. Doe inspiratie op voor uw eigen event om beeld te krijgen bij onze events of stel online uw eigen zeilarrangement samen.”

Frits Strating: 06-53991671

Facebook

LinkedInGooglePlusTwitter

TOP