Sail Harlingen 14-17 juli 2022

Een armada van driemasters komt deze zomer naar Harlingen! Stap aan boord van onze luxe lemsteraken en beleef de Tall Ships Races vanaf het water.
Voel de zon op je gezicht, de wind door je haren en hoor de unieke geluiden van de Waddenzee. Geniet van een onvergetelijke vaartocht! Met matrozen op de kade en in de ra's en volop vertier op de kades.foto-sail-harlingen-2022

Sail in Parade 14 juli
De indrukwekkende start van Sail Harlingen. Stap samen met uw gasten aan boord om de vloot van The Tall Ships Races 2022 binnen te halen. Varend aan boord van onze luxe lemsteraken  maakt u onderdeel uit van dit prachtige plaatje. Een absoluut onvergetelijke ervaring! Eenmaal in de haven zijn op de diverse podia verschillende optredens en iedere avond wordt spectaculair afgesloten met een groots vuurwerk. Er is een avond- en een middagarrangement beschikbaar.

Sail in arrangement

9:00 uur   De schipper verwelkomt u en uw gasten aan boord in het bruisende hart van Harlingen.

09.30 uur   Als iedereen aan boord is vertrekt het schip richting de waddeneilanden, We varen de parade van schepen tegemoet.

12.30 uur    Onderweg wordt aan boord een uitgebreide lunch geserveerd.

13.00 uur    De tallships varen gezamenlijk met alle schepen richting Harlingen in één lange parade.  Onderwg wordt u ruim voorzien van hapjes en drankjes.
14.30 uur    Wij meren  af in de haven van Harlingen en nemen afscheid van u en uw gezelschap.

Middag arrangement met lunch:

12.00 uur        De schipper verwelkomt u en uw gasten aan boord in het bruisende hart van Harlingen. De crew staat klaar met een Koffie en thee en lekkers.
12.30 uur         Tijdens de tocht geniet u van een uitgebreide lunch.Op het water is het een gezellige  drukte en zie je de prachtige Waddenzee..
15.30 uur         Wij meren weer aan in de haven van Harlingen.

Avond arrangement met diner:

18.00 uur    De schipper verwelkomd u en uw gasten aan boord in de haven van  Harlingen.
18.30 uur    Terwijl u varend geniet van het decor met prachtige schepen en de Waddenzee worden er heerlijke hapjes en onbeperkt drankjes geserveerd.
22.30 uur    Wij meren  weer af in de haven van Harlingen.
Een onvergetelijke, inspirerende en verbindende ervaring.

Arrangement inclusief
Scheepshuur, welkomstdrankje aan boord
Catering aan boord: diverse hapjes en/of uitgebreide lunch (afhankelijk van de keuze)
vrije nationale bar

 

tallshipverlicht

TOP