Teamuitje Zeilen

Ben je op zoek naar een opwindend en uniek teamuitje?
Kijk dan niet verder dan onze zeilteamuitjes! Onze zeilreizen zijn de perfecte manier om de communicatie, leiderschap en samenwerking binnen je medewerkers te verbeteren terwijl je geniet van het prachtige uitzicht op het IJsselmeer. Ga op reis vaar samen met je team het schip. Onze ervaren schippers bieden topkwaliteit bij training op navigatie, hijsen en trimmen van zeilen, waardoor iedereen een actieve rol zal hebben tijdens de zeiltrip.
Onze zeilteamuitjes zijn beschikbaar op diverse locaties, waaronder het prachtige Muiden, waardoor jij en je team een onvergetelijke ervaring zullen hebben. Wij bieden verschillende opties voor middagtochten,  avond en dagtochten , die afgestemd zijn op de specifieke wensen van je team en jullie schema.

10

Tevreden teammanagers

Onze teamuitjes op het water zijn al een succes bij vele tevreden klanten, die hebben aangegeven dat het een versterkend effect heeft op de teammoraal en productiviteit. Wees niet alleen overtuigd door onze woorden, maar ontdek zelf waarom een zeilteamuitje een must is voor elk team dat de samenhang en prestaties wil verbeteren.Boek nu je zeilteamuitje en geef je team de ervaring van een leven. Met onze top-of-the-line zeilschepen en ervaren schippers, kun je er zeker van zijn dat je team een onvergetelijke en betekenisvolle ervaring zal hebben.

 

familiedag-zeilen
Aan boord van een zeilschip zal uw team in stijl kunnen samenkomen. Zoek aan dek een mooi plekje voor een goed gesprek terwijl het waterlandschap aan u voorbij trekt. Benedendeks biedt het dagverblijf een aangename ruimte; voor een spelletje, om bij te praten en te genieten van een hapje en een drankje. Bent u tijdens uw teamuitje zeilen liever actief bezig? Dat komt goed uit, want de schippers kunnen uw hulp goed gebruiken! Help bij het hijsen van de zeilen, of staat u liever aan het roer?

Neem contact met ons op om je zeilteamuitje te plannen en vaar richting succes!

TOP