Unieke tweedaagse bedrijfsuitjes op luxe lemsteraken.

Onze bedrijfsuitjes zijn gericht op het versterken van de teambuilding en het vergroten van de productiviteit. Onze tweedaagse bedrijfsuitjes zijn een unieke ervaring waarbij uw team de kans krijgt om elkaar beter te leren kennen.

Teambuilding 2-daagse.

Ons meest geboekte teambuilding programma is de Teambuilding 2-daagse. Twee dagen inclusief een overnachting en op locatie constructief aan jullie team werken. Of je nu start met een nieuw team of al jaren samenwerkt. Je zult van tijd tot tijd serieus met je team aan de slag moeten gaan om de basis sterk te houden. Wij helpen jou en je team om een een solide basis te leggen voor een optimale en succesvolle samenwerking. Als team zul je na een teamtraining herkenbaar zijn en succesvol kunnen doen wat je als team te doen staat.
Kortom teambuilding en team power, succes gegarandeerd!

Teambuilding

Waarom is een Teambuilding 2-daagse effectiever dan de ééndaagse variant?

In de eerste plaats ben je als team twee dagen onafgebroken als team samen, ook naast het werkprogramma trekken jullie met elkaar op. Dit zorg voor een extra dimensie. De volgende ochtend merken we altijd een verschil met de eerste dag, het team is meer een eenheid geworden en de energie is anders. Het andere verschil is dat je in twee dagen natuurlijk meer samen kunt doen en bereiken dan in één dag. Onze bedrijfsuitjes zijn gericht op het versterken van de teambuilding en het vergroten van de productiviteit. Onze tweedaagse bedrijfsuitjes zijn een unieke ervaring waarbij jouw team de kans krijgt om met elkaar de lemsteraak zelf te zeilen en de omgeving te verkennen.
Uiteraard onder begeleiding van een ervaren bemanning..
Onze tweedaagse bedrijfsuitjes bieden jouw team een geweldige kans om te groeien en tegelijkertijd te genieten van de luxe lemsteraken. Tijdens deze tweedaagse bedrijfsuitjes kunnen de medewerkers genieten van een ontspannen dag op het water, waarbij ze kunnen genieten van de prachtige omgeving

zeilen

Interesse in een 2 daagse teambuilding?

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze tweedaagse bedrijfsuitjes.Onze tweedaagse bedrijfsuitjes zijn een geweldige manier om uw team te versterken en de productiviteit te vergroten. Uw medewerkers zullen de tijd samen doorbrengen, nieuwe vaardigheden leren en nieuwe ideeën ontwikkelen.

Een teamprogramma maken wij geheel op maat voor jouw team. Wij adviseren je graag.

TOP