Vergaderen aan boord

Met vergaderen aan boord kom je tot nieuwe inzichten. Creëer de mindset nodig voor brainstorm en out of the box denken. Met Lemsteraken Sensatie maak je van vergaderen aan boord het nieuwe vertrekpunt. Met vergaderen aan boord van Lemsteraken Sensatie blijf je weg uit stoffige zaaltjes en van vermoeiende heisessies. Laat je inspireren op de weidsheid van het water en combineer de zakelijke inspanning met ontspanning op niveau. Vergaderen aan boord is mogelijk tot 12 personen. De Lemsteraak UQ32 is voorzien van alle benodigde multimedia apparatuur voor presentatie en werkoverleg. Catering op ieder gewenst niveau. Vergaderen, varen en zeilen in een programma van één dag, vanuit een vertrekhaven naar keuze.

Blijf op de hoogte en schrijf u in!

en maak kans op gratis deelname aan de lemsteraken proefvaartdagen

Voor bedrijfsuitje, personeelsfeest, teambuilding en klanttevredenheid verzorgt Lemsteraken Sensatie de perfecte dag op het water. Zeilen met exclusieve, luxe Lemsteraken vanuit een locatie naar keuze en een programma op maat.

Lemsteraken Sensatie: voor een onvergetelijke ervaring

Lemsteraken Sensatie organiseert bedrijfsevenementen op en aan het water met uiteenlopende arrangementen. Bedrijfszeilen, van dagtocht tot compleet wedstrijd evenement, voor kleine en grote groepen, met catering of compleet walprogramma. Voor zakenrelaties, klanten, personeel, sales en management team. Vraag naar de mogelijkheden voor uw eigen arrangement bedrijfszeilen op maat.

 

TOP