Vergaderen op een zeilboot

Vergaderen op het water of in de haven

Met Lemsteraken Sensatie geen stoffige zaaltjes of vermoeiende heisessies, maar ziltige inspiratie en golven vol ideeën. Met een vergadering aan boord en de deining van IJsselmeer golven komt u gegarandeerd tot nieuwe inzichten. Creëer de perfecte setting die een frisse mindset stimuleert en kom daarmee tot de beste out-of-the-box ideeën bij een brainstorm. Maak van vergaderen aan boord het nieuwe vertrekpunt voor de toekomst van uw bedrijf of klantrelatie.

Uiteraard zijn onze Lemsteraken ook zeer geschikt voor teambuildingsessies. Aan boord komt u als groep tot verrassende inzichten over het functioneren van een team. Laat u gezamenlijk inspireren door de weidsheid van het water en combineer de zakelijke inspanning met ontspanning op niveau om zo de dagelijkste bedrijfsvoering te optimaliseren.

Vergaderen aan boord is mogelijk tot 14 personen. Kiest u voor een vergadering op het water? Dan zijn onze Lemsteraken voorzien van alle benodigde multimedia-apparatuur voor presentaties en werkoverleggen. Ook catering is op ieder gewenst niveau beschikbaar. Graag bespreken we met u de mogelijkheden van vergaderen, varen en zeilen in een programma van één dag vanuit een vertrekhaven naar keuze.

Voor bedrijfsuitje, personeelsfeest, teambuilding en klanttevredenheid verzorgt Lemsteraken Sensatie de perfecte dag op het water. Zeilen met exclusieve, luxe Lemsteraken vanuit een locatie naar keuze en een programma op maat.

 

TOP