Wedstrijdzeilen met Lemsteraken

Zeildag voor de echte belevenis

Een unieke dag door een competitie op de golven? Kies dan voor de ultieme zeilsensatie door met onze Lemsteraken te wedstrijdzeilen. Tijdens een zeildag in wedstrijdverband kunt u met meerdere schepen tegen elkaar strijden voor de titel, of in overleg deelnemen aan de Nederlands Kampioenschappen V/VA klasse.

Tijdens een wedstrijd zult u (indien gewenst) de handen uit de mouwen steken om voor de overwinning te gaan. Er zal daarvoor aan het begin van de dag, tijdens het palaver, een takenverdeling worden gemaakt waarbij iedereen een rol krijgt waar hij of zij zich prettig bij voelt. Door middel van uitgebreide instructies en begeleiding zult u zelfverzekerd aan de wedstrijd beginnen en gegarandeerd een fantastische ervaring op het water beleven. Want hoe bijzonder is het als team een schip op zijn absolute top te varen

Het schip zal tot in de puntjes klaargemaakt worden zodat uw team het maximale eruit kan halen. Uiteraard is er een vaste crew aanwezig aan boord om u te begeleiden en de ins- en outs van het wedstrijdzeilen te leren. Tijdens de dag voorzien we u van catering op ieder gewenst niveau zodat uw team zonder honger en dorst een topprestatie kan leveren. Alvast een voorproefje van hoe het zeilen met de Lemsteraken eraan toe gaat? Bekijk dan onderstaande videos voor een goede impressie.

Voor bedrijfsuitje, personeelsfeest, teambuilding en klanttevredenheid verzorgt Lemsteraken Sensatie de perfecte dag op het water. Zeilen met exclusieve, luxe Lemsteraken vanuit een locatie naar keuze en een programma op maat.

 

TOP