DE ARRANGEMENTEN VAN LEMSTERAKEN SENSATIE

Klik op onderstaande arrangementen voor meer informatie over de mogelijkheden. Uiteraard zijn alle arrangementen op maat aan te passen. Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Zeildag met de UQ32

Een zeildag op en aan het water, voor bijvoorbeeld relaties, klanten, leveranciers of collega's met de UQ32. Uw gasten in het zonnetje zetten of gewoon met elkaar genieten van een onvergetelijke zeildag.

Bedrijfsuitje

Maak van een bedrijfsuitje een onvergetelijke dag met Lemsteraken Sensatie. Zeilen met klassieke Lemsteraken is een sensatie op zich.

Teamuitje

Zijn de targets gehaald of is er bijzonder gepresteerd, beloon je collega’s met een dag op het water en dagje spectaculair zeilen.

Teambuilding

Teambuilding aan boord van een zeilschip. Bouwen aan leiderschap. In welke rol ga jij uitblinken? Aan boord leer je collega’s pas echt kennen.

Business Cup

Een bedrijfsevenement op en aan het water, voor relaties, klanten of leveranciers. Wedstrijdzeilen met exclusieve Lemsteraken en een uitgekiend walprogramma.

Familiedag

Een dag zeilen op de Waddenzee biedt de perfecte ambiance voor een onvergetelijke familiedag. Uitwaaien, zeehonden kijken en heerlijk ontspannen.

Vergaderen

Met vergaderen aan boord kom je tot nieuwe inzichten. Lemsteraken Sensatie combineert zakelijke inspanning met ontspanning op niveau.

Landencompetitie

Wedstrijdzeilen tussen teams, landen directies, vestigingen of dealers, met de Lemsteraken Sensatie Landencompetitie daag je elkaar uit.

Corporate Outing

Tijd voor een oppepper van je team? Corporate, company of team outings zijn zeer effectief voor het verbeteren van werkrelaties en voorzien je team van een frisse start.

Voor bedrijfsuitje, personeelsfeest, teambuilding en klanttevredenheid verzorgt Lemsteraken Sensatie de perfecte dag op het water. Zeilen met exclusieve, luxe Lemsteraken vanuit een locatie naar keuze en een programma op maat.

Lemsteraken Sensatie: voor een onvergetelijke ervaring

Lemsteraken Sensatie organiseert business events op en aan het water met uiteenlopende arrangementen. Bedrijfszeilen, van dagtocht tot compleet wedstrijd evenement, voor kleine en grote groepen, met catering of compleet walprogramma. Voor zakenrelaties, klanten, personeel, sales en management team. Vraag naar de mogelijkheden voor uw eigen arrangement bedrijfszeilen op maat

TOP