Beleef een sensationele dag op het IJsselmeer met onze Lemsteraken

Bent u op zoek naar een bijzondere dag zeilen op het IJsselmeer met unieke schepen als vervoer? Met Lemsteraken Sensatie is het mogelijk. Lemsteraken Sensatie organiseert businessevents op en aan het water met uiteenlopende arrangementen die passen bij uw wensen. Denk daarbij aan bedrijfszeilen van dagtocht tot compleet wedstrijd evenement, voor kleine en grote groepen en met catering of compleet walprogramma. Al onze mogelijkheden zijn geschikt voor zakenrelaties, klanten, personeel, sales en managementteams.

Wij verzorgen een onvergetelijke dag waar u met collega's, klanten of complete bedrijven van zult genieten. Bekijk de onderstaande arrangementen of stel uw eigen dag samen met een bedrijfszeilen op maat arrangement.

Zeildag met de Grote Jager

Wij verzorgen een onvergetelijke dag waar u met collega's, klanten of complete bedrijven van zult genieten. Bekijk de onderstaande arrangementen of stel uw eigen dag samen met een bedrijfszeilen op maat arrangement.

Vergaderen op de Grote Jager

Kiest u voor een vergadering op het water? De Lemsteraak Grote Jager is voorzien van alle benodigde multimedia-apparatuur voor presentaties en werkoverleggen. Ook catering is op ieder gewenst niveau beschikbaar. Graag bespreken we met u de mogelijkheden van vergaderen, varen en zeilen in een programma van één dag vanuit een vertrekhaven naar keuze.

Wedstrijdzeilen met de Lemsteraken

Een unieke dag door een competitie op de golven? Kies dan voor de ultieme zeilsensatie met onze Lemsteraak Grote Jager wedstrijdvaren. Tijdens een zeildag in wedstrijdverband kunt u met meerdere schepen tegen elkaar strijden voor de titel, of in overleg deelnemen aan de Nederlands Kampioenschappen V/VA klasse.

De Marker Wadden een unieke natuurbeleving

Zie het helmgras ontspruiten, spot de kluut de visdief en de kokmeeuw die voet zet op een van de vijf eilanden. Neem een kijkje in een van de drie vogelkijkhutten en ervaar de natuur op zijn puurst. Wees getuige van de ontwikkeling van een nieuw stukje Nederland; de aanleg van eilandengroep Marker Wadden in het Markermeer.

Zeilen vanuit Amsterdam

Lemsterakensensatie biedt unieke management-uitjes, bedrijfsuitjes en teambuilding op luxe lemsteraken. Zeilen vanuit Amsterdam is een van de vele mogelijkheden die Lemsterakensensatie biedt. Geniet van een onvergetelijke dag op het water met uw collega's of vrienden.

Zeilen vanuit Muiden is het perfecte dagje uit

Even lekker de wind door de haren en een frisse neus halen, zeilen vanuit Muiden is het perfecte dagje uit. Lemsteraken Sensatie is een expert in het organiseren van evenementen op het water. Vanuit ons kantoor in Muiden voorzien we klanten al jaren van originele bedrijfsuitjes.

Unieke tweedaagse bedrijfsuitjes op luxe lemsteraken

Onze bedrijfsuitjes zijn gericht op het versterken van de teambuilding en het vergroten van de productiviteit. Onze tweedaagse bedrijfsuitjes zijn een unieke ervaring waarbij uw team de kans krijgt om elkaar beter te leren kennen.

Lemsteraken Sensatie: voor een onvergetelijke ervaring

Lemsteraken Sensatie verzorgt de perfecte dag op het water. Zeilen met exclusieve, luxe Lemsteraken vanuit een locatie naar keuze en een programma op maat.

TOP