Zeilvakantie in Friesland

Geniet van een zeilvakantie in Friesland met het hele gezin. Een zeilvakantie op de Friese meren is leuk voor jong en oud, ontdek samen wat het Hollands erfgoed allemaal te bieden heeft. Laat u zich betoveren door de charme van een historische Lemsteraak. Onze zeilvakanties worden tot in de puntjes voor u verzorgd, zodat u helemaal tot rust kan komen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een zeilvakantie in Friesland? Lees dan zeker verder!

Een zeilboot met een rijke historie

Een Lemsteraak is een type schip dat al meer dan een eeuw oud is en al vele zeemijlen heeft afgelegd. In het verre verleden werden Lemsteraken ingezet als vissersschepen op de Zuiderzee. Vanaf de jaren '20 van de vorige eeuw werden ze ook gebouwd als zeiljacht voor de rijke families, sindsdien genieten er elk seizoen weer honderden gezinnen van een prachtige en onvergetelijke zeilvakantie. Het zeilen met een Lemsteraak is comfortabel en avontuurlijk. Vanaf het water ziet de wereld er heel anders uit, na elke regenbui of zonnestraal verandert het uitzicht.

Mogelijkheden

Boek een gezinsvakantie zeilen in Friesland voor de herfst, mei of zomervakantie. Wij organiseren elk seizoen weer kortere en langere zeilvakanties, er zit vast een zeker een zeilvakantie of zeilweekend voor u tussen! Er is veel mogelijk, bespreek vooral u wensen met ons. Wilt u wel graag een zeilvakantie maar niet op de Friese meren? Dan kunt u eens een kijkje nemen bij onze zeilvakanties in Zeeland, het IJsselmeer en de Wadden zee.

TOP