Zeilvakantie in Zeeland met het hele gezin

Geniet van een zeilvakantie in Zeeland met het hele gezin. Samen zeilen is leuk voor jong en oud, ontdek de wat Zeeland u allemaal te beiden heeft en laat u betoveren door de charme van een historische Lemsteraak. Onze zeilvakanties worden tot in de puntjes voor u verzorgd, zodat u volledig tot rust kan komen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een zeilvakantie in Zeeland? Lees dan zeker verder!

 
Please configure the element options.
 
Please configure the element options.
 

Een zeilboot met rijke historie

Een Lemsteraak is een type schip dat al meer dan een eeuw oud is en al vele zeemijlen heeft afgelegd. In het verre verleden werden Lemsteraken ingezet als vissersschepen op de Zuiderzee. Vanaf de jaren '20 van de vorige eeuw werden ze ook gebouwd als zeiljacht voor de families met een groot budget, sindsdien genieten er elk seizoen weer honderden gezinnen van een prachtige en onvergetelijke zeilvakantie. Het zeilen met een Lemsteraak is comfortabel en avontuurlijk. Vanaf het water ziet de wereld er heel anders uit, na elke regenbui of zonnestraal verandert het uitzicht.

Mogelijkheden

Boek een gezinsvakantie Zeilen in Zeeland voor de herfst, mei of zomervakantie. Wij organiseren elk seizoen weer kortere en langere zeilvakanties, zo zit er vast en zeker een zeilvakantie of zeilweekend voor u tussen! Er is veel mogelijk, bespreek vooral u wensen met ons. Wilt u wel graag een zeilvakantie maar niet in Zeeland? Kijk dan eens een kijkje bij onze zeilvakanties op de Waddenzee, het IJsselmeer of op de Friese meren.

TOP