Zeilvakantie met het hele gezin op de Waddenzee

Zeildag voor de echte belevenis

Het mooiste vaargebied van Nederland! Varen op de Wadden is een onvergetelijke ervaring. Ontdek de schiereilanden van Nederland tijdens u zeilvakantie of weekend. Er valt genoeg te beleven voor jong en oud. U kunt de plaatselijke dorpjes en stranden bezoeken en prachtige fietstochten maken door de natuur. Eventueel kunt u ook overnachten op één van de eilanden, maar dit kan natuurlijk ook aan boord van ons zeilschip. Als u vaart op de Waddenzee kan het droogvallen natuurlijk niet ontbreken. Loop rond op het wad en bekijk het zeeleven van dichtbij.

Een zeilboot met rijke historie

Een Lemsteraak is een type schip dat al meer dan een eeuw oud is en al vele zeemijlen heeft afgelegd. In het verre verleden werden Lemsteraken ingezet als vissersschepen op de Zuiderzee. Vanaf de jaren '20 van de vorige eeuw werden ze ook gebouwd als zeiljacht voor de families met een groot budget, sindsdien genieten er elk seizoen weer honderden gezinnen van een prachtige en onvergetelijke zeilvakantie. Het zeilen met een Lemsteraak is comfortabel en avontuurlijk. Vanaf het water ziet de wereld er heel anders uit, na elke regenbui of zonnestraal verandert het uitzicht.

Mogelijkheden

Boek een gezinsvakantie zeilen op de Waddenzee voor de herfst, mei of zomervakantie. Wij organiseren elk seizoen weer kortere en langere zeilvakanties, zo zit er vast en zeker een zeilvakantie of zeilweekend voor u tussen! Er is veel mogelijk, bespreek vooral u wensen met ons. Wilt u wel graag een zeilvakantie maar niet op de Waddenzee? Kijk dan eens een kijkje bij onze zeilvakanties in Zeeland, het IJsselmeer of op de Friese meren.

TOP