Zeilvakantie in Nederland

Ontdek het en geniet met volle teugen van je welverdiende zeilvakantie. Laat u betoveren door de charme van een historische Lemsteraak tijdens een zeilvakantie!

zeilvakantie lemsteraak

Zeilboot huren in Nederland voor het hele gezin

Heeft u wel eens een zeilvakantie op een Lemsteraak meegemaakt? Het is echt een aanrader voor een onvergetelijke tijd. Waarom? Zo'n prachtig schip heeft ontzettend veel charme en u waant zich even terug in de tijd. Onze zeilvakanties worden tot in de puntjes voor u verzorgd, zodat u helemaal tot rust komt en kunt genieten van de reis die voor u ligt. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een zeilvakantie in Nederland? Lees dan zeker verder!

Lemsteraken hebben een rijke historie

Het type schip Lemsteraak is al meer dan een eeuw oud en hebben al vele zeemijlen afgelegd. In het verre verleden werden de Lemsteraken ingezet als vissersschepen op de Zuiderzee, maar vanaf de jaren '20 van de vorige eeuw werden ze ook gebouwd als zeiljacht voor gezinnen met een hoger budget. Sindsdien genieten elk seizoen weer honderden gezinnen van een onvergetelijke zeilvakantie. Elk schip geeft een verhaal die ver in de tijd teruggaat. Het zeilen met een Lemsteraak is heel comfortabel en avontuurlijk. Vanaf de Waddenzee of het IJsselmeer ziet de wereld er heel anders uit. Na elke zonnestraal of regenbui verandert het uitzicht en onderweg geniet u volop van prachtige luchten en vergezichten. Kiest u voor een gezinsvakantie op een zeilschip op de Waddenzee? Dan kunt u ook het droogvallen ervaren, wat hele bijzondere ervaring is.

Zeilvakantie met z'n tweeën of het hele gezin

Een zeilvakantie met z'n tweeën, het gezin, met meerdere gezinnen, of zelfs met de hele familie? Het is allemaal mogelijk! We organiseren elk seizoen weer korte zeilreizen en langere zeilvakanties op de Waddenzee, IJsselmeer en Zeeland en Friesland. De korte zeilvakanties zijn te boeken in de meivakantie, zomervakantie en herfstvakantie. Er zit dus vast en zeker een geschikte zeilvakantie of zeilweekend voor u tussen.

DE SCHEPEN

De schepen van Lemsteraken Sensatie bieden plaats aan voor 12 tot 20 personen per schip. Voor een bedrijfsuitje van kleine en grote groepen worden naar behoefte meerdere schepen ingezet. Onder leiding van de ervaren schipper kunnen de gasten actief deelnemen aan het zeilen, of juist ontspannen genieten. Zeilkleding is voorhanden. Bekijk hier de checklist voor vertrek.

 • 12 tot 20 gasten per schip
 • Met max. 10 schepen
 • Ervaren schippers
 • Actief deelnemen of juist ontspannen genieten
 • Zeilkleding is voorhanden
 • Bekijk hier de checklist voor vertrek

LOCATIE

De haven van vertrek en aankomst is naar keuze. De thuishaven van Lemsteraken Sensatie is Muiden, de ideale uitvalsbasis voor een bedrijfsuitje op IJsselmeer en Markermeer. Vertrek vanuit Amsterdam (marina), Hoorn, Lemmer, Medemblik, Hindeloopen of Harlingen is tegen meerprijs mogelijk. Bekijk hier de vertrekhavens.

 • Thuishaven is Muiden
 • De ideale uitvalsbasis voor een bedrijfsuitje
 • IJsselmeer, Markermeer en Wadden
 • Alternatieve locaties tegen meerprijs mogelijk

ARRANGEMENT

Voor ieder arrangement geldt een prijs per persoon. Het bedrijfsuitje is mogelijk voor een morgen, middag, na-middag, avond en gehele dag. Het programma kan altijd worden aangepast aan de wensen van de klant.

 • Prijs per persoon
 • Verschillende dagdelen
 • Proffesionele zeilpakken en tube-zwemvesten
 • P&I verzekering voor de gasten
 • Veiligheid staat voorop
 • Maatwerk

Voor bedrijfsuitje, personeelsfeest, teambuilding en klanttevredenheid verzorgt Lemsteraken Sensatie de perfecte dag op het water. Zeilen met exclusieve, luxe Lemsteraken vanuit een locatie naar keuze en een programma op maat.

Lemsteraken Sensatie: voor een onvergetelijke ervaring

Lemsteraken Sensatie organiseert bedrijfsevenementen op en aan het water met uiteenlopende arrangementen. Bedrijfszeilen, van dagtocht tot compleet wedstrijd evenement, voor kleine en grote groepen, met catering of compleet walprogramma. Voor zakenrelaties, klanten, personeel, sales en management team. Vraag naar de mogelijkheden voor uw eigen arrangement bedrijfszeilen op maat.

 

TOP