Avondzeiltocht: Geniet van de Zee bij Zonsondergang!

Onze luxe Lemsteraken zorgen voor een onvergetelijke avond vol avontuur en plezier. Onze ervaren bemanning zorgt ervoor dat uw avondtocht zeilen een onvergetelijke ervaring wordt.

U kunt bij ons terecht voor een avondtocht zeilen met uw bedrijf, vrienden of familie. Onze Lemsteraken zijn uitgerust met alle gemakken en luxe die u nodig heeft voor een ontspannen avond. U kunt genieten van het prachtige uitzicht over het water van het Markermeer terwijl u de avond doorbrengt op het water. Onze bemanning is ervaren en gespecialiseerd in het verzorgen van avondtochten. Zij zorgen ervoor dat uw avondtocht zo veilig en comfortabel mogelijk verloopt. U kunt erop vertrouwen dat uw avondtocht een onvergetelijke ervaring wordt.

 

familie uitje

Voorbeeld programma avond zeiltocht

Voor een avond-zeiltocht met onze lemsteraak stapt u om 19 uur  in de haven van Muiden aan boord. U wordt verwelkomd met een drankje, na een korte kennismaking met schip en bemanning gaan de trossen los en hijsen we samen de zeilen. We zeilen het Markemeer op, waar we de zon langzaam zien ondergaan. De bar is geopend en we serveren drankjes van de Hollandse bar en een borrelgarnituur. Rond 23:00 liggen we weer in de haven en bent u helemaal gereset.

Deze zeiltocht kan je ook aanvullen met een diner of bbq
Na ongeveer een uur zeilen gaan wij op een rustige plek voor anker voor het diner.
U heeft de keuze uit een Barbecue  of  tapas buffet.

catering

Perfect verzorgde avondzeiltocht met top catering!

Neem contact met ons op voor meer informatie."Geniet van een avondtocht zeilen op luxe Lemsteraken met Lemsterakensensatie. Wij verzorgen management-uitjes, bedrijfsuitjes en teambuildingactiviteiten op deze unieke manier. Laat je verrassen door deze bijzondere ervaring!"

TOP