Catering

Bekijk de mogelijkheden voor uw eten en drinken.

Hieronder kunt u een overzicht zien van ons aanbod. U vindt er ideeën voor een feestelijke ontvangst aan boord, een voedzame lunch of een uitgebreid borrelgarnituur. Ook kunt u aan boord van onze schepen uitstekend dineren in een sfeervolle en unieke omgeving.

Wij zijn een bijzondere samenwerking aangegaan met topchef Peter Lute. Laat uw gasten genieten van live cooking aan boord en meegenomen worden in een culinaire beleving. Een exclusieve diner of lunch, samengesteld uit verfijnde gerechten met pure smaken, lokale producten en specerijen uit eigen tuin.

Menu

Koffie of thee met:
Mini muffin en brownie – € 4,95
Petit Fours – € 5,95
Gepersonaliseerde Petit Fours – € 6,75
Huisgemaakte appelgebak, citroen-cheesecake of carrotcake – € 5,75

Koffie etagère
Assortiment van huisgemaakte zoetigheden (twee per persoon):
Mini muffin, kokosmakroon, madeleine, chocoladekoek en dadelkoek – € 6,50

 

Lunch mini’s – € 16,00
Assortiment (vijf per persoon) van harde en zachte mini broodjes, mini sandwiches, mini wraps en bruschetta’s belegd met diverse luxe vleeswaren, kazen en salades.

  • Rundercarpaccio, pesto, pijnboompitjes en verse Parmezaanse kaas
  • Huisgemaakte zalmsalade met drie kleuren paprika
  • Vitello Tonnato, tonijnsalade met kalfsvlees
  • Rosbief met truffelmayonaise
  • Truffel-eiersalade
  • Kip en avocado
  • Oude kaas met truffelmayonaise
  • Caprese, buffelmozzarella, tomaat en pesto

Hollandse lunch – € 17,50
Een mix van harde broodjes, mais en donkerbruine oerbroodsandwiches geserveerd met divers Hollands beleg met bijpassende garnering zoals:

  • Rosbief, jonge kaas, eiersalade en boerenham
  • Groene salade met gepofte tomaat, komkommer en huisgemaakte croutons

Uitgebreide lunch – € 21,00
Assortiment van harde en zachte belegde mini broodjes (twee per persoon) met luxe beleg zoals:

  • Rundercarpaccio met pesto, vitello tonnato, pittige kipsalade, tonijnsalade, fricandeau en caprese

Italiaans twee kleuren brood met luxe beleg zoals:

  • Rosbief met truffelmayonaise, truffel-eiersalade, oude kaas tapenade, gezond en gerookte zalm
  • Groene salade met kip, bacon, ei, diverse groenten, Parmezaanse kaas en dressing
  • Breekbrood met kruidenboter en humus
  • Verse fruitsalade

Lunch buffet – € 29,50

Koud

  • Vitello Tonnato, Kalfsrollade met huisgemaakte tonijnmayonaise
  • Salade van schilaardappel met rosbief en truffelmayonaise
  • Pastasalade, tricolore pasta met pesto, pijnboompitjes en gegrilde groenten
  • Griekse salade met feta, rode ui, komkommer en tomaat
  • Stokbrood en ciabatta’s met kruidenboter en tapenade

Warm

  • Malse kippendij in een Oosterse saus met sesam, paksoi en shiitake
  • Gebakken zeeduivel met gepofte tomaat in een saus van pesto
  • Aubergine-tomatenschotel, gegratineerd met kaas
  • Gestoomde groentemix van groenten uit het seizoen
  • Gebakken aardappeltjes uit de oven

Soepen – € 5,00

  • Italiaanse tomatensoep (V)
  • Groentesoep (V)
  • Truffelsoep
  • Courgettesoep (V)
  • Pompoensoep (V)
  • Kippensoep
  • Aspergesoep (zomer)
  • Erwtensoep (winter)

Inclusief stokbrood en kruidenboter

High Tea – € 24,50

Hartig

  • Hard mini broodje oude kaas met paprika en honing mosterddressing
  • Éénhaps wrap carpaccio met truffelmayonaise en verse Parmezaanse kaas
  • Éénhaps wrap kip pesto
  • Mini sandwich met gerookte zalm, roomkaas en komkommer
  • Bruschetta Italiano, tomatensalsa, rode ui en kappertjes
  • Tartelette Caprese, buffelmozzarella, tomaat en pesto  (warm)

Zoet

  • Scones met clotted cream en jam
  • Assortiment macarons
  • Mini muffin
  • Mini brownie
  • Mini bosvruchten taartje
  • Chocolade truffels

Thee is inbegrepen bij deze luxe High Tea

Tafelgarnituur (per persoon) – € 4,50

  • Gemengde noten
  • Belegen kaas
  • Chips van vergeten groenten

Tapas Borrelplateau, 45 hapjes – € 69,00

  • Blini met mozzarella en serranoham
  • Lolly éénhaps wrap huisgemaakte tonijnsalade
  • Pittig gehaktballetje (koud)
  • Spiesje groene olijven
  • Amuseglaasje gamba met antiboise

Vegetarisch borrelplateau, 45 hapjes – € 69,00

  • Eénhaps wrap met geitenkaas, walnoot, spinazie en honing
  • Korstbakje juisgemaakte olijventapenade met krokantje
  • Lolly van roomkaas met Japanse notencrunch
  • Crostini caprese, tomaat, pesto en buffelmozzarella
  • Naanbrood met hummus, biet, yoghurtcrème en rucola

Luxe plateau Mondriaan, 45 hapjes – € 79,50

  • Eetbare amuselepel met carpaccio, pesto en Parmezaanse kaas
  • Blini met gerookte zalm, citrus en kaviaar
  • Huisgemaakte hummus met radijs en krokantje
  • Knapperige canapé met verse tonijn en wasabi
  • Eénhaps wrap pittige kip met sriracha

Luxe plateau Vermeer, 45 hapjes – €79,50

  • Brioche met serranoham en eendenlever
  • Eetbare schelp met Noorse garnalen en saffraan
  • Steak tartaar met truffelmayonaise en Parmezaanse kaas
  • Naanbrood met brie, mint en aardbei
  • Eénhaps wrap tonijnsalade met drie kleuren paprika en kappertjes

 

Bits & Bites diner, per tien stuks – € 47,50

Koud
Mini pita broodje met ijsbergsla, beenham en mosterdmayonaise
Mini pita huisgemaakte tapenade en gegrilde groente (v)
Mini focaccia oude kaas, pesto, zongedroogde tomaat (v)
Bruschetta met huisgemaakte humus groenten krokantje (v)
Bruschetta brie, mint en aardbei (v)
Bruschetta rundercarpaccio met pesto, pijnboompitten en verse Parmezaanse kaas
Mini sandwich met kip, avocado en radijs
Mini sandwich met gerookte zalm, komkommer en citrus
Italiaanse hartige muffin met mozzarella, pesto en tomaat (v)
Omeletje met serranoham en spinazie
Vitello Tonnato: bestaat uit kalfsvlees met tonijnsaus
Crostini met spinazie, blauwe kaas, peer en walnoot (v)
Frittata van paddenstoelen met truffel en bosui (v)
Gamba’s met een salsa van tomaat, knoflook, ui en kappertjes
Pittige kip met brioche en piment mayonaise
Steak tartaar met gebakken kwartelei en piment mayonaise
Gemarineerde Oosterse biefstuk gebakken in sesam

Warm
Seizoenssoepje (v)
Pittige paprikasoep (v)
Falafel balletjes (v) (twee per persoon)
Yakitori met gekleurde kroepoek (twee per persoon)
Oosterse gehaktballetjes met Oosterse saus en sesam (twee per persoon)
Kipsaté met satésaus en stokbrood (twee per persoon)

Dessert
Witte chocolade mousse met Bastogne crunch
Flan van framboos met witte chocolade vlokken
Brownie met walnoten en aardbei
Mousse van Tiramisu

* Indien u een maaltijd vullend Bits & Bites diner wenst, raden wij u aan minimaal tien hapjes per persoon te bestellen.

Italiaans buffet – € 28,50

Koud

  • Rundercarpaccio salade, rucola, pesto, pijnboompitjes, zongedroogde tomaatjes en Parmezaanse kaas
  • Salade Caprese, tomaat, buffelmozzarella, basilicum, pesto
  • Raviolisalade met geitenkaas, walnoten, aceto balsamico en rucola
  • Vitello tonnato, huisgemaakte tonijnsalade met kalfsvlees
  • Stokbrood, pesto aioli en kruidenboter

Warm

  • Traditionele Lasagne
  • Tricolore pasta met gegrilde groenten en een romige saus van spinazie
  • Gegrilde zalm met een saus van schaal- en schelpdieren

Royal Buffet – € 28,50

Koud

  • Salade met gerookte kip, avocado, komkommer en cherrytomaat
  • Pastasalade met gerookte zalm snippers, radijs, rode biet en crème fraiche
  • Salade met geroosterde pompoen, zonnebloempitjes en gedroogde abrikozen
  • Aziatische salade met biefstukreepjes, tauge en paksoi
  • Stokbrood met kruidenboter

Warm

  • Paella met groenten, kip en zeevruchten (ook vegetarisch of zonder vis verkrijgbaar)
  • Gebakken kabeljauw met een salsa van tomaat, rode ui en kappertjes
  • Ravioli met champignons en een romige truffelsaus
  • Roseval aardappeltjes uit de oven met haricots verts

Frans Mediterraans buffet – € 28,50

Koud

  • Tonijnsalade, haricots verts, rode ui, olijven aardappelen, en ei
  • Mediterraanse salade met zongedroogde tomaat, pijnboompitjes, olijven, en brie
  • Ceasarsalade, little gem, verse eieren, huisgemaakte croutons, Parmezaanse kaas en traditionele dressing
  • Pastasalade, tricolore pasta met gemarineerde kip, pesto en gegrilde groenten
  • Stokbrood en kruidenboter

Warm

  • Provençaalse kip met courgette en tomaatjes
  • Stoofpotje met vis uit het seizoen en groenten
  • Vegetarische lasagne met brie
  • Bonne femme, mix van aardappelblokjes, rode ui, champignon en dragon

Tapas buffet – € 28,50

Koud

  • Rolletje serranoham met mozzarella, basilicum en aceto balsamico
  • Koude tortilla van aardappel en courgette
  • Bruschetta met een tomatensalsa
  • Manchego kaas
  • Stukjes Spaanse worst en ham soorten
  • Olijven
  • Ciabatta met kruidenboter, aioli, pesto aioli en tapenade

Warm

  • Patatas Bravas, pittige aardappeltjes uit de oven met tomatensaus
  • Spaanse gehaktballetjes in een jus van truffel
  • Polo con salsa, kip in pittige saus
  • Paddenstoelen in een knoflook olie

Halal buffet – € 28,50

Koud

  • Tabouleh salade met tomaat, komkommer en mint
  • Ceasarsalade, little gem, verse eieren, huisgemaakte croutons, Parmezaanse kaas en traditionele dressing
  • Turks brood, kruidenboter, hummus en baba ganoush

Warm

  • Gebakken zalm met een saus van saffraan
  • Gegrilde aubergine en courgette met een saus van tomaat
  • Gemarineerde kip met koriander en limoen
  • Aardappelgratin

Oosters buffet – € 28,50

Warm

  • Stokjes kipsaté (drie per persoon)
  • Satésaus
  • Witte rijst
  • Bami Goreng
  • Gebakken Oosterse groenten met chilisaus
  • Rendang

Koud

  • Kroepoek, drie kleuren
  • Atjar
  • Gebakken uitjes
  • Stokbrood en kruidenboter

Buffet Belle – € 29,50

Koud

  • Vitello Tonnato, Kalfsrollade met huisgemaakte tonijnmayonaise
  • Salade van schilaardappel met rosbief en truffelmayonaise
  • Pastasalade, tricolore pasta met pesto, pijnboompitjes en gegrilde groenten
  • Griekse salade met feta, rode ui, komkommer en tomaat
  • Stokbrood en ciabatta’s met kruidenboter en tapenade

Warm

  • Malse kippendij in een Oosterse saus met sesam, paksoi en shiitake
  • Gebakken zeeduivel met gepofte tomaat in een saus van pesto
  • Aubergine-tomatenschotel, gegratineerd met kaas
  • Gestoomde groentemix van groenten uit het seizoen
  • Gebakken aardappeltjes uit de oven

Biologisch buffet – € 32,50

Koud

  • Salade met geroosterde tomaat, sperziebonen en sesam dressing
  • Groene salade met gekookte pompoenblokjes, appel en aceto balsamico
  • Biologisch brood en kruidenboter

Warm

  • Biologische kippendij met piri piri saus en drie kleuren paprika
  • Pasta met gewokte groenten en olijven tapenade
  • Gehaktballetjes in een tomaten-auberginesaus
  • Witte rijst
  • Biologische groentemix

Barbecue – € 27,50 

  • Saté van gemarineerde kippendijen, drie per persoon
  • 100% Beefburger
  • Spies gemarineerde gamba’s

Salades

  • Caesarsalade, little gem, verse eieren, huisgemaakte croutons, Parmezaanse kaas en traditionele dressing
  • Tonijnsalade met verse gegrilde tonijn, olijven, rode ui, haricots verts, aardappel en ei
  • Griekse salade, tomaat, komkommer, feta en olijven

Sauzen

  • Knoflooksaus
  • Cocktailsaus
  • Satésaus (warm)

Bijgerechten

  • Stokbrood, pesto aioli, kruidenboter en tapenade

 

Supplementen bij de barbecue

  • Spies van gamba’s, per persoon € 6,50
  • Spies van vegetarische balletjes, paprika en ui, per persoon € 5,50
  • Biefstuk, per persoon € 6,00
  • Spareribs, per persoon € 5,50
  • Varkenshaas medaillon, per persoon € 5,50
  • Merquez worstje (lam), per persoon € 5,00
  • Vispakketje met kabeljauw, tomaat en mozzarella, per persoon € 5,50
  • Halve Kreeft, per persoon € dagprijs

Laat uw gasten genieten van live cooking aan boord en meegenomen worden in een culinaire beleving. Een exclusieve diner of lunch, samengesteld uit verfijnde gerechten met pure smaken, lokale producten en specerijen uit eigen tuin.

Gerechten
Steak tartaar – crostini – piccalilly mayonaise
Kabeljauw ‘gerookt’ – komkommer marshmallow – avocado
Tonijn – bulger – biet – kafirrlime – black kroepoek
Ceviche van zeebaars – kimchi – rode quinoa – kruidenchips
Salade van gamba – tomaat – krokante appel
Avocado “flower” – soja wasabi schuim – rode grapefruit (vegetarisch)
Eendenborst met asperges – noedels – pompoentoffee
Poussin met linzen ‘Le Puy’ – rode mosterd
Ossenhaas – truffel – eendenlever – Dauphine aardappel (supplement €7,50 p.p.)
Gekonfijte eendenbout – hoisin – ui – paksoi
Kalfsfilet rendang stijl – kimchi – kokos – krokante uitjes
Kabeljauwfilet – wilde rijst – mousseline – witlof

Dessert
Tarte tatin met brownie, matcha cremeux en merengue
Chocolade met gezouten karamel en mokkaschuim
Creme brullee – Elstar – yoghurtcrunch
Kaasplateaux met garnituren

3 gangen live cooking vanaf € 69,00 per persoon
4 gangen live cooking vanaf € 79,00 per persoon

*De prijs is op basis van 20 personen. Bij minder gasten aan boord rekenen wij een toeslag van €25,00 per persoon. 

Dessertbuffet  – € 8,90
Een assortiment (twee per persoon) van huisgemaakte desserts

  • Huisgemaakte brownie met walnoten
  • Witte chocolademousse met een chocoschots
  • Tiramisu
  • Mango taartje met merengue en mint
  • Hangop met limoncello
  • Bosvruchten taartje met merengue en aardbei

We maken het dessert buffet op met slagroom, aardbeien, chocolaatjes en mint.

Kaasplankje – € 10,00

  • Drie verschillende soorten Franse Kazen (hard/zacht en blauw)
  • Notenbrood
  • Verse vijgen
  • Aceto balsamico
  • Walnoten

Vrije bar*, per persoon
Vrije bar, 1 uur € 12,50
Vrije bar, 2 uur € 20,00
Vrije bar, 3 uur € 22,50
Vrije bar, 4 uur € 25,50
Vrije bar, 5 uur € 30,50
* Op basis van nationaal assortiment.

Dranken, per glas
Koffie en thee € 2,35
Espresso€ 2,35
Cappuccino € 2,75
Latte macchiato € 2,75
Irish koffie €9,00
Warme chocolademelk € 2,75
Frisdranken € 2,50
Bier, vaasje van de tap € 2,60
Radler € 2,50
Alcohol vrij bier € 2,50
Bockbier/ seizoensbier € 4,20
Binnenlands gedistilleerd € 4,00
Martini, sherry en port € 4,75
Buitenlands gedistilleerd € 5,50
Cognac V.S.O.P, Glenfiddich, Jack Daniels € 6,75
Gemixte dranken (geserveerd in een longdrink glas) €9,00
Gin Tonic (geserveerd in een longdrink glas) €11,50

Huiswijnen
Aradón blanco, Rioja € 24,50
Domaine de Mont-Auriol Chardonnay (wit), Frankrijk € 24,50
Primitivo Sangiovese (rood), Italië € 24,50
Domaine de Montmarin (rosé), Frankrijk € 24,50

Prosecco
Prosecco Superiore Bepin de Eto,Italië € 32,95

Champagne
Champagne Pascal Deviliers brut € 59,95

Witte wijnen
Godello/Treixadura, Priorato Razamonde Alter blanco € 35,00
Pouilly Fuissé Chardonnay Nadine Ferrand (Bourgogne) € 45,00
Sancerre Tinel-Blondelet € 42,50
Meursault 1e Cru “les Caillerets” F.+ L. Pillot (Bourgogne) € 69,00

Rode wijnen
Bourgogne Pinot Noir F. + L. Pillot, Bourgogne € 37,50
Calzadas de Aradón, Rioja DOC   € 42,50
Barolo DOCG 4 Vigne Cascina Adelaide € 75,00

Kurkengeld
Wijn, per fles € 15,00
Prosecco, per fles € 20,00
Méthode champenoise, per fles € 20,00
Champagne, per fles € 25,00

De genoemde prijzen zijn per persoon en exclusief btw.

Reeds gedane bestellingen kunnen wij in aantal en samenstelling wijzigen tot uiterlijk 14 dagen vóór afvaart.

Hostess, per uur € 34,50

  • tot 25 gasten, 1 host(ess)
  • 25 gasten en meer, 2 hostesses.
  • 50 gasten en meer, 3 hostesses.
TOP