PREV
NEXT

Nieuws over nautische evenementen en bedrijfsuitje zeilen op Facebook Nieuws over nautische evenementen en bedrijfsuitje zeilen op Facebook    Nieuws over relatiemarketing & nautische evenementen op Twitter Beleef de Lemsterakensensatie, race met een Lemsteraak. Youtube Lemsterakensensatie Google Plus

De Lemsteraken Sensatie is het evenementenbureau van Frits Strating. Opgericht in 2008 en doorontwikkeld tot een zeer professioneel nautisch evenementenbureau. Frits zeilt van jongs af aan en is doorgegroeid tot een zeer goede schipper die tot in de puntjes verzorgde nautische evenementen organiseert, fanatiek deelneemt aan zeilwedstrijden en daarnaast in de makelaardij van klassieke schepen actief is.


 

Oprichting

De Lemsteraken Sensatie is het resultaat van een uit de hand gelopen hobby. Het begon allemaal met enkele dagen per jaar varen voor anderen. Wij zagen hier een professionele markt voor en zijn hier op in gaan spelen. We zijn een nautische evenementenbureau gestart om zo een uniek en exclusief product aan te kunnen bieden aan klanten die een zeer professioneel uitje willen beleven met hun relaties. Het zeilen met de modern gebouwde, maar traditionele schepen is een sensatie op zich. Juist de combinatie met een uitgekiend walprogramma maakt dat de evenementen door deelnemers als zeer bijzonder worden ervaren.

Frits Strating

Frits Strating is oprichter en drijvende kracht achter De Lemsteraken Sensatie

Ontwikkelingen

Evenementenbureau De Lemsteraken Sensatie is uitgegroeid tot een professioneel en veelzijdig evenementenbureau. Het varen met meerdere exclusieve Lemsteraken van zo'n 16 meter lengte, is door het unieke karakter een succesvolle vorm van relatiemarketing gebleken. Juist in deze tijd zetten steeds meer bedrijven relatiemarketing in om hun relaties te binden en behouden. Het is goed om te weten dat uw relaties bij ons in goede handen zijn. Wij organiseren uw nautische evenement tot in de puntjes en zorgen dat uw relaties niets tekort komen. Om zo een dag te beleven waar nog lang over gepraat zal worden.

 • "Punctuele organisatie, hoge mate van luxe en comfort aan boord van de unieke Lemsteraken en sensatie van het varen en zeilen."
  — Siebe Schootstra
 • "De resultaatgerichte aanpak van Frits heeft een sterke indruk op mij gemaakt."
  — Paul Kremer
 • "De ervaring met De Lemsteraken Sensatie overtrof onze verwachtingen."
  — Siebe Schootstra
 • "Frits, je bent een enorm goede schipper"
  — Trees Zwiers
 • "De energie en ervaring die Frits in heeft gezet, resulteerde in grote prestaties en tevreden klanten."
  — Paul Kremer
 • "Ik vind Frits een geweldig persoon om mee te werken."
  — Paul Kremer

Even voorstellen

Frits Strating is oprichter en drijvende kracht achter De Lemsteraken Sensatie. De 55 jaar jonge schipper is getrouwd en heeft drie kinderen. Samen met zijn gezin deelt hij de passie voor het zeilen. Naast dit nautische evenementenbureau ondersteunt hij met FS/Consultancy bedrijven op het gebied van verkoop, marketing en new business development in ICT, technologie en industrie. Frits is specialist in strategische verkoop en het realiseren van duurzame klantrelaties.

Zeilervaring

Frits was al vroeg te vinden op een zeilboot. Altijd was hij met 'water' en 'zeilen' bezig. Van jongs af aan heeft hij fanatiek deelgenomen aan wedstrijdzeilen. "Eenmaal besmet met het zeilvirus, kom je er niet meer van af" aldus Frits. Het zeilavontuur begon Frits met een klein 'Piraatje' en hij is doorgeroeid naar een exclusieve maar klassieke Lemsteraak; de UQ32.

Tegenwoordig

Frits Strating zet zijn UQ32 niet enkel in voor zijn Evenementenbureau Lemsteraken Sensatie. Hij zet zijn exclusieve Lemsteraak ook in voor zeilwedstrijden en hij heeft een makelaardij voor klassieke schepen. De zeilwedstrijden kunnen samen met de klant gevaren worden. Daarnaast biedt deelname aan een zeilwedstrijd een stukje promotie voor de UQ32 en Evenementenbureau De Lemsteraken Sensatie. Onder de naam Chris Beuker Lemsteraken houdt Frits zich bezig met makelaardij van gebruikte klassieke schepen en nieuwbouw.

TOP