Dagtocht zeilen met BBQ

Heerlijk een paar uurtjes zeilen en vervolgens rustig voor anker achter een eilandje op het Markermeer.  Genieten van het uitzicht en een smakelijke barbecue met voor ieder wat wils.
Meer heb je toch niet nodig voor een fantastische middag of  avond op het water?

Zeilen en BBQ- en een heerlijke combinatie

Lemsterakensensatie biedt een unieke ervaring voor bedrijven en teams die op zoek zijn naar een leuke en onvergetelijke zeildag met een bbq. Onze luxe lemsteraken zijn perfect voor een dagje zeilen met een bbq.
U kunt genieten van het zeilen en de prachtige omgeving na een aantal uur zeilen kunt u genieten van een heerlijke bbq. Onze lemsteraken zijn voorzien van alle gemakken, waardoor uw zeildag met bbq een onvergetelijke ervaring wordt.

U kunt bij ons terecht voor een uitgebreid aanbod aan management-uitjes, bedrijfsuitjes en teambuildingactiviteiten. Onze lemsteraken zijn uitermate geschikt voor een dagje zeilen met een bbq. U kunt genieten van de prachtige omgeving, terwijl u geniet van een heerlijke bbq. Onze lemsteraken zijn voorzien van alle gemakken, waardoor uw zeildag met bbq een onvergetelijke ervaring wordt.

 

lunch

Barbecueën en zeilen nieuwe stijl

Bij een BBQ wordt er nog vaak vanuit gegaan dat er veel vlees op gegooid moet worden, maar dat is echt niet nodig om een gezellige en lekkere BBQ te hebben. Wij bieden u een gezonde bbq aan met veel verse groente verse vis en mager vlees. Daarbij serveren wij heerlijke wijnen, bier  en alcohol vrije dranken,
Onze lemsteraken zijn voorzien van alle gemakken, waardoor uw zeildag met bbq een onvergetelijke ervaring wordt. U kunt genieten van de prachtige omgeving, terwijl u geniet van een heerlijke bbq. Onze ervaren bemanning zorgt ervoor dat uw zeildag met bbq een onvergetelijke ervaring wordt.

Lemsterakensensatie biedt een unieke ervaring voor bedrijven en teams die op zoek zijn naar een leuke en onvergetelijke zeildag met een bbq. Onze luxe lemsteraken zijn perfect voor een dagje zeilen met een bbq. U kunt genieten van de prachtige omgeving, terwijl u geniet van een heerlijke bbq. Onze lemsteraken zijn voorzien van alle gemakken, waardoor uw zeildag met bbq een onvergetelijke ervaring wordt.

 

TOP