Teambuilding zeilen

Doe mee aan een teambuilding zeilen op het IJsselmeer! Samen zeilen zorgt voor een frisse wind door het team. Onderlinge relaties kunnen worden herzien en oude obstakels worden gezamenlijk omzeild. Daardoor is een zeiltocht alleen al een teambuilding. Het zeilen is de teambuilding in onze trainingsarrangementen. Samen het zeil zetten, samen bezig zijn met het uitvoeren van de manoeuvres en de zorg voor het schip. De groep wordt opgesplitst in kleinere units die ieder een specifieke taak aan boord toebedeeld krijgen. Aan het eind van de training wordt de ontwikkeling van de gehele groep geëvalueerd onder leiding van de bemanning. Zij zijn allemaal zeer ervaren en getraind in het begeleiden van groepsvorming.

Professionele training

Wij maken graag een offerte voor uw trainingsarrangement op maat. De trainingen kunnen naar uw wens ook worden verzorgd door professionele trainers die zelf ook zeilervaring hebben en ondersteund worden door de bemanningsleden van het zeilschip.

Als u zelf een training wil uitvoeren kunnen wij het schip ook aanbieden als accommodatie, al dan niet met of zonder de ondersteunende rol van de bemanning.

Neem contact met ons op om nader kennis te maken en uw wensen aan boord te bespreken.

Onze filosofie

Succes in het team kan aan boord worden gemodelleerd en gecreëerd. Bij het zeilen wordt de correlatie tussen oorzaak en gevolg direct duidelijk. De manoeuvres tijdens het zeilen dienen als spiegel voor gedrag- en communicatiepatronen binnen het team. Dit is waarom er bij zeilen goede trainingssituaties voor nieuwe samenwerkingsvormen zijn. Een schip is een gesloten systeem. Alle situaties die voor kunnen komen aan boord kunnen dienen als metafoor, zoals de koers die gezeild wordt.

 

Goed georganiseerd

Een goede organisatie van uw teambuilding is natuurlijk zeer belangrijk. De zeiltocht zal bij ons tot in de puntjes verzorgd zijn.

Naast (of na) de actie van het zeilen is er ruimte voor een ontspannen gesprek en een drankje bij de bar.

 

Technische voorzieningen

Aan boord kan gebruik worden gemaakt van Internet, flip-over, projectiescherm, whiteboard en 37″ led-tv.

 

Is een teambuilding aftrekbaar?

Wij krijgen vaak de vraag of een bepaald bedrijfsuitje nog binnen de werkkostenregeling valt. Op dat gebied is er namelijk nogal wat veranderd sinds 2015. We zetten graag voor u op een rijtje hoe u een bedrijfstraining organiseert dat buiten de WKR valt.

 

Arrangementen

Voor een vast bedrag per persoon bieden wij een passend arrangement met alles erop en eraan. U weet van te voren precies waar u aan toe bent.

 

 

 

  • "Ik kijk heel goed terug op de 24 uur sessie met ons management team, het heeft bijgedragen aan onze teamvorming maar ook concrete verbeteringen opgeleverd'.
    — Diana Krabbe, General Manager DOC-Volac Nutrition
TOP