Een middag-avondarrangement zeilen en een bezoek aan forteiland Pampus

Zeildag voor de echte belevenis

Dit is de perfecte manier om te genieten van een unieke combinatie van natuur, historie en culinair genot. Onze zeilreizen naar Forteiland Pampus bieden de perfecte gelegenheid om te genieten van het prachtige uitzicht op het IJsselmeer terwijl je leert over de rijke historie van deze unieke plek en je vervolgens kunt laten verwennen met een heerlijke BBQ. Onze middag-avondarrangementen zijn speciaal ontworpen voor groepen van verschillende groottes en vaardigheidsniveaus. Onze ervaren instructeurs zullen uw teamleden opleiden in navigatie en zeilen, zodat iedereen een actieve rol zal hebben tijdens de tocht. Tijdens de tocht zal de bemanning je een rondleiding geven op het Forteiland Pampus, waar je de geschiedenis van deze unieke plek zult leren kennen en de prachtige natuur en architectuur zult bewonderen..

lunch-bij-pampus

Zeilen naar Pampus en lekker bbq-en

Onze middag-avondarrangementen met zeilen en een bezoek aan Forteiland Pampus zijn een hit bij veel tevreden klanten, die aangeven dat het een unieke en onvergetelijke ervaring is. Boek nu je middag-avondarrangement met zeilen en een bezoek aan Forteiland Pampus en geef jezelf of je teamleden de kans om te genieten van een unieke combinatie van natuur, historie en culinair genot. Onze zeilboten en ervaren instructeurs zorgen voor een veilige en plezierige reis, zodat je volop kunt genieten van de prachtige omgeving en heerlijke BBQ.

waddenzee

Programma Zeilen, Pampus & BBQ arrangement

  • 13:30 uur, ontvangst aan boord.
  • 13:45 uur, op naar Pampus!
    De trossen gaan los voor uw vaartocht (op de motor) naar Pampus
  • 14:00 uur, bezoek aan Pampus.
  • 15:00 uur, het water op.
  • 17:30 uur, voor anker.
  • 18:00 uur, BBQ.
  • 20:00 uur, einde programma.

Neem contact met ons op om je middag-avondarrangement met zeilen en een bezoek aan Forteiland Pampus te boeken en vaar naar een onvergetelijke ervaring.

TOP