Zeilen vanuit Muiden is het perfecte dagje uit

Even lekker de wind door de haren en een frisse neus halen, zeilen vanuit Muiden is het perfecte dagje uit. Lemsteraken Sensatie is een expert in het organiseren van evenementen op het water. Vanuit ons kantoor in Muiden voorzien we klanten al jaren van originele bedrijfsuitjes. De verbinding tot wateren als het IJmeer, Markermeer en IJsselmeer maakt Muiden de perfecte uitvalbasis. Daarbij heeft Muiden een hoop te bieden op het gebied van historie en architectuur. Een zeiltocht Muiden is zeer geschikt als businessevent, bedrijfsuitje of teambuilding. Overweeg eens om te vergaderen op het water, uw klanten zullen het uitzicht zeker waarderen. Bovendien zijn onze zeiltochten in Muiden ook geschikt voor een dagje uit met vrienden of familie.

zeilen vanuit Muiden

Ontdek de rijke historie van Muiden

Muiden is een vestigingsstad en dateert uit de 10e eeuw. Dit kleine plaatsje ligt ten oosten van Amsterdam en behoort tot de gemeente Gooise Meren. Kenmerkend voor Muiden zijn het historische centrum, de tientallen rijksmonumenten en de pittoreske haven gelegen aan het IJmeer. Dankzij zijn centrale ligging is Muiden uitstekend te bereiken vanuit alle hoeken van het land. U kunt er van alles leren over de militaire verdedigingswerken en de Hollandse Waterlinie. Waarom combineert u uw dagje zeilen vanuit Muiden niet met een bezoek aan het forteiland Pampus? Op dit unieke eiland komen het verleden en heden samen. Leer alles over Fort Pampus tijdens de rondleiding en andere interactieve activiteiten. Er is zowel voor jong als oud van alles te ontdekken. Bovendien is het mogelijk om onderweg de middeleeuwse waterburcht het Muiderslot te bezoeken.

Onze lemsteraken liggen klaar in Muiden

Voor nautische evenementen op een luxe schip zit u bij Lemsteraken Sensatie goed. Onze klassieke Lemsteraken waren ooit bedoeld voor visserij op de Zuiderzee. Tegenwoordig gebruiken we deze boten als snelle zeiler. Het zijn luxe uitgeruste boten die van alle gemakken zijn voorzien. Onze 20 lemsteraken liggen klaar voor gebruik in de haven van Muiden. Zeilen vanuit Muiden is mogelijk in de ochtend, middag, namiddag, avond en gehele dag. Verder bieden we arrangementen vanaf 12 tot maar liefst 240 personen.

 

zeilen lemsteraken Muiden

Een compleet programma aan wal en op het water

Lemsteraken Sensatie biedt voor particulieren en bedrijven compleet verzorgde zeiltochten vanuit Muiden. We hebben diverse arrangementen voor kleine en grote groepen om uit te kiezen. Zo kunnen we onder andere catering of een compleet walprogramma verzorgen. Daarbij kunt u kiezen welke bezienswaardigheden u wilt bezoeken zoals Forteiland Pampus en het Muiderslot. Verras uw zakenrelaties, personeel of klanten met een zeilboot in Muiden en stel uw eigen zeilarrangement samen. Ook voor familie of vrienden heeft Lemsteraken Sensatie een aantrekkelijk aanbod. En maakt u zich maar geen zorgen, want ervaring met zeilen is niet nodig. Onze ervaren bemanning zal goed voor u zorgen tijdens uw zeiltochten in Muiden.

Boek een dagje uit zeilen vanuit Muiden direct online

Muiden is de thuishaven van Lemsteraken Sensatie en een geschikte uitvalbasis voor evenementen op het IJsselmeer en Markermeer. Daarbij zeilen we vanaf Muiden zo het IJmeer op. Mocht u liever vanaf een andere locatie zoals Amsterdam (marina), Hoorn, Lemmer, Medemblik, Hindeloopen of Harlingen vertrekken, dan is dit mogelijk tegen een meerprijs. Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor een zeiltocht Muiden te bespreken. We denken graag met u mee.

TOP